Gündem
04 Ağu 2010 08:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:31

GENİŞ AİLE'NİN CEVAHİR'İ UFUK ÖZKAN HANGİ ROLLE KARŞIMIZA ÇIKACAK?

Geniş Aile dizisinde canlandırdığı "Cevahir" karakteri ile büyük üne kavuşan Ufuk Özkan, yeni bir filme başladı

Geniş Aile dizisinde canlandırdığı "Cevahir" karakteri ile büyük üne kavuşan Ufuk Özkan, sinema seyircilerinin karşısına "Yerli Pembe Panter" olarak nitelenebilecek "Pak Panter" rolü ile çıkacak.

Özel kurulmuş Pak Panter teşkilatı ve istihbarat elemanlarının başından geçen son derece aksiyon yüklü ve bir o kadar da komik maceraların anlatıldığı, izlendikçe ve serileri üretildikçe tıpkı "James Bond" ve "Pembe Panter" filmleri gibi kendi kitlesini oluşturması beklenen serinin ilki "Pak Panter" filmi, Fida Film ve Arzu Film ortaklığı ile yazar-yönetmen Murat Aslan'ın ("Maskeli Beşler 1-2-3", "Türkler Çıldırmış Olmalı", "Umut") nezaretinde "motor" dedi.

Filmin, bayram haftası olan 12 Kasım tarihinde gösterime girmesi planlanıyor. Filmin oyuncu kadrosu da muhteşem: Ufuk Özkan (Ajan PP7), Metin Zakoğlu (Ajan SPP), Sümer Tilmaç (Fahrettin Bey) Erdal Tosun (Ahmedov), Doğa Rutkay (Gülinaz), Şenay Akay (Nadya), Zeynep Aydemir (Selma), Yuri Ryadchenko (Gagarin), Mehmet Ali Erbil (Başka bir Gagarin) ve Şafak Sezer.

Filmle ilgili özel notlara gelince: Çekimler boyunca 2 adet TIR, 2 adet yeni model otomobile takla attırılacak ve havaya uçurulacak. Türkiye'de ilk defa hızla seyreden bir TIR'ın altında Ufuk Özkan'ın kullandığı otomobil bir süre gittikten sonra dorsenin altında kamyonun sağından soluna, solundan sağına geçecek. Çekimler boyunca aksiyon sahneleri için toplamda 100 adete yakın araç kullanılacak. Bu araçlardan bir çoğu sahneler gereği kullanılamaz hale gelecek. Filmin görüntü yönetmenliğini ödüllü kameraman Eyüp Boz (Dondurmam Gaymak, Eve Giden Yol, Beyaz Melek, Yaşamın Kıyısında), müziklerini İskender Paydaş (Hırsız, Şaşkın, Türkler Çıldırmış Olmalı) yapacak.

Yüksel AYTUĞ / SABAH