Gündem
06 Eki 2011 12:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:52

GELİN KADDAFİ'NİN ÇOK ÖZEL POZLARI İNTERNETE DÜŞTÜ!

Libya'nın devrik lideri Kaddafi'nin oğlu Hannibal ve eşi Aline'nin özel kareleri ortaya çıktı. FOTO GALERİ

Gelin Kaddafi’nin değişik durumlardaki cüretkâr pozları, Trablus’ta bir villada ele geçti.

Kaddafi ailesine ait yazlık sarayları ve gizli sığınakları basan ve aileye ait birçok kirli çamaşırı ortaya çıkaran isyancılar, Hanibal’ın bilgisayarına yüklediği özel fotoğrafları uluslararası basına verdi. Ulusal Geçici Konseyi askerler tarafından yayımlanan görüntüler, fakir halkı çileden çıkardı.

Fotoğraflarda, 36 yaşındaki Hannibal ile eşi Aline (31) liseli aşıklar gibi poz veriyor. Fakat bazı fotoğraflarda Aline, havuz kenarında ve yatak üzerinde seksi pozlar verirken görüntüleniyor.

Lübnanlı model - manken Aline ile evli olan Hannibal Kaddafi’nin seksi sevgilisiyle bütün dünyayı dolaştığı belirlendi.

Devlet kesesinden özel yat ve jetlerle yapılan geziler sırasında karısının oldukça cesur seksi pozlar vermesi dikkat çekti.

Manken karısının evin içerisinde bile oldukça seksi pozlar verdiği dikkat çekerken, ailenin su gibi para harcağı belirtiliyor.

2009’da Londra’da Aline’i dövdüğü için uluslararası krize neden olan Hannibal, eşiyle birlikte Arap Baharı’ndan kaçarak Eylül ayında Cezayir’e gitmişti.

Aline Kaddafi Libya’dan kaçmadan önce evinin hizmetçisini sıcak suyla haşlayarak tanınmaz hale sokmuştu.Hastanede ölüm kalım mücadelesi veren kadın günlerce komada kalmıştı.


İŞTE GELİN KADDAFİ’NİN O CÜRETKAR POZLARI!