Gündem
07 Haz 2011 09:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:26

GAZETECİLERE UÇAN TEKME ATTI!

Antalya'daki fuhuş operasyonunda yakalanan kadın tekvandocu, gazetecilere uçan tekme attı.

Antalya'da düzenlenen fuhuş operasyonunda yakalanan 26 kadından birinin HIV virüsü taşıdığı ortaya çıktı.

Aralarında işadamları ile belediye başkanlarının da bulunduğu 200 kişiyle birlikte olan kadın, "Hepsine söyledim, bize bir şey olmaz dediler" dedi. Aynı operasyonda yakalanan Rus milli tekvandocu ise emniyette gazetecilere uçan tekme attı.

HİV VİRÜSÜ TAŞIYOR

Antalya'dan Kaş ilçesine kadar 350 kilometrelik sahil bandında yapılan fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 26 kadından Ukraynalı Svetlena K.'nin (26) HIV virüsü taşıdığı belirlendi.

İki ay içinde, aralarında işadamı ve belediye başkanlarının da bulunduğu yaklaşık 200 kişiyle birlikte olduğu tespit edilen Svetlena K., "Birlikte olduğum kişilerin tamamına AIDS'li olduğumu söyledim. Ama onlar, 'Bize bir şey olmaz' diyerek birlikte oldular, grup seks bile yaptılar" dedi. Polis Ukraynalı kadınla birlikte olanların mutlaka sağlık kontrolünden geçmelerini istedi. Yakalananlar arasındaki iki kadının da zührevi hastalık taşıdığı belirlendi.

GÜÇLÜKLE KONTROL EDİLDİ

Emniyetteki sorgularının ardından 26 yabancı uyruklu kadın ülkelerine gönderilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Bu arada Rus milli tekvandocu Katerina A. gazetecilere saldırdı. Önce yumruk sallayan ardından da havada uçarak gazetecilere tekme atan Katerina A. polisler tarafından güçlükle kontrol edilebildi. Polisin, "Batı Hattı" adı verdiği operasyonla çökertilen 38 kişilik 2 ayrı fuhuş şebekesiyle ilgili sorgu ise sürüyor.