Gündem
03 Eki 2011 23:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:52

GAZETECİLER RESEPSİYONU TERK ETTİ! ALMAN BÜYÜKELÇİLİĞİ'NDE REZALET!

Almanya Büyükelçiliği'nde düzenlenen resepsiyona katılan konuklar didik didk aranınca gazeteciler resepsiyonu terk etti.

Almanya Büyükelçiliği’nin davetiyle resepsiyona gelen davetliler, kapıda saatlerce bekletildi. Tüm bunlar yetmiyormuş gibi kemerden çantalarına kadar aranınca çoğunluğu gazeteci olan bir grup resepsiyonu protesto etti!

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU
Almanya Büyükelçiliğa resepsiyonunda daha önce örneğine rastlanmayan bir skandal yaşandı. Ankara’da davet üzerine resepsiyona katılmak için büyükelçiliğe gelen konuklar, kapıda güvenlik görevliler tarafından aranmak istendi.

Resepsiyondaki skandal arama nedeniyle Büyükelçilik girişte uzun kuyruklar oluşurken, aranmak isteyen gazeteciler durumu tepki gösterdi. Duruma müdahale eden ve üzerlerinin aranmasını istemeyen bazı gazeteciler, büyükelçiliği protesto ederek resepsiyona katılmadı.

TWİTTER’DA ALMANLARA TEPKİ
Resepsiyona katılmayarak büyükelçiliği protesto eden Hürriyet Ankara Temsilcisi Metehan Demir, skandalı twitter’daki hesabından duyurdu.

İşte birinci ağızdan skandal resepsiyon:
- Metehan Demir : Turkiyede hicbir yabanci elciligin, davetlileri aramak haddine degildir..Tek kelime ile rezalet.. Şu an kapi sanki toplama kampi gibi...

*Alman buyukelcılıgı resepsıyonu razalet. Turklere 3. Sınıf muamele yapılıp kapıda bekletılıyor. Protesto edıp gıtmedık.

*Alman Elciliginde muameleye ragmen hala girmek istemenin bir anlami yok.. Potesto icin orayi terketmek en dogrusu..mustemleke degil burasi.

Deniz Zeyrek : Almanlar ıntıkam mı alıyor? Resepsıyona gelen yuzlerce konuk tek tek aranınca kuyruk olusmus.REZALET