Gündem
01 Mar 2013 18:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:03

GAZETECİLER ORDUSPOR İÇİN KOLLARINI SIVADI

Spor Toto Süper Lig'de 26 puanla 15. sırada bulunan Orduspor için gazeteciler destek çağrısında bulundu.

Ordu Gazeteciler Cemiyeti (OGC) Başkanı Recep Aydın ile Ordu Radyo, Televizyon ve Gazeteciler Derneği Başkanı Birol Öztürk, OGC binasında ortaklaşa düzenledikleri basın toplantısında, ligin alt sıralarında yer alan Orduspor'un daha fazla desteklenmesi gerektiğini belirttiler.

Mor-beyazlıların lige iyi bir başlangıç yaptığını ifade eden Aydın, “Şehrimizin Süper Lig temsilcisi Orduspor, ne yazık ki zor günler geçirmekte. Çok uzun bir aradan sonra Süper Lig'e çıkan ve iki sezondur bu ligde mücadele eden takımımız üst üste aldığı kötü sonuçlar sonrasında küme hattının bir basamak üstüne kadar inmiştir. Bizler Ordu basını olarak Orduspor'un bu zor günleri geride bırakacağına ve sezon sonunda Süper Lig'de kalacağına inanıyoruz” dedi.

Alınan kötü sonuçlar sonrasında suçlu aramak yerine takıma destek verilmesini isteyen Aydın, şöyle konuştu:

“Bizler Ordu basını olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmekteyiz ve getirmeye de devam edeceğiz. Ancak Ordu'da takıma destek vermesi gereken her kesimin de desteğini eksik etmemesi gerektiğini düşünüyoruz. Önümüzde final niteliği taşıyan maçlar var. Yarın sahamızda Kardemir Karabükspor ile oynayacağımız maç bu final serisinin ilk maçı olması nedeniyle ayrı bir önem taşımakta. Bu önemli maçta Orduspor'u cefakar taraftarı olarak yalnız bırakmayalım. Orduspor'u seven herkesi bu maçta ve bundan sonraki süreçte takıma destek olmaya davet ediyoruz.”

Öztürk ise taraflı tarafsız herkesin zor süreçte Orduspor'a destek olması gerektiğini vurgulayarak, “Herkesin yarınki maçta stadı doldurmasını istiyoruz” dedi.