Gündem
22 Kas 2023 12:07 Son Güncelleme: 22 Kas 2023 12:10

Gazeteci Murat Ağırel'e Polatlar tehdidi: Önünüzde eğilmem

Dilan-Engin Polat soruşturmasını takip eden gazeteci Murat Ağırel tehdit edildiğini açıkladı. Ağırel, "Elinizden geleni ardınıza koymayın. Asla vazgeçmeyeceğim" dedi.

Dilan Polat, Engin Polat çiftinin kara para akladıklarına ilişkin iddiaları başından beri takip eden gazeteci Murat Ağırel tehdit edildiğini açıkladı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ağırel, "Hiç uzatmayalım, hodri meydan. Elinizden geleni ardınıza koymayın" diye yazdı.

Ağırel, kara paranın sahibini sorguladığını ve bu yüzden harekete geçildiğini vurguladı.

Murat Ağırel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Ateşe yürüyorum, ateşe dokunuyorum ve hep hedef oluyorum. Uyuşturucu Baronlarını ve maşalarını yazıyorum tehdit ediyorlar, hırsızları yazıyorum davalarla yıldırmaya çalışıyorlar, sahte ilaç çetelerini ve iş takipçilerini yazıyorum kadını koruma kanunundan uzaklaştırma kararı aldırıyorlar.

'MALUM ODAKLAR HAREKETE GEÇTİ'

Bu sefer ki sebep Dilan Polat dosyası. Kirli paranın sahibini sorguladıkça malum odaklar harekete geçti. Akılları sıra beni tehdit ve baskı ile yönlendirmeye çalışıyorlar.

Sosyal medyadaki tetikçileri ile kara paranın kaynaklarından biri olan Sanal Bahis işi yokmuş ve ismi geçen kişiler suçsuzmuş algısı yaratmaya çalışıyorlar. Tezgah kuruyorlar, tehdit ediyorlar. Hiç uzatmayalım, hodri meydan. Elinizden geleni ardınıza koymayın.

Asla vazgeçmeyeceğim. Memleketim için verecek bir canım, milletim için vereceğim son nefesim var.

Sizin önünüzde eğilmem."