Gündem
16 Ağu 2010 20:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:33

GAZETECİ İSMAİL GÜNEŞ'İN AİLESİNDEN İFTAR YEMEĞİ!

K.Maraş'taki helikopter kazasında hayatını kaybeden İHA muhabiri İsmail Güneş için iftar yemeği verildi

Kahramanmaraş’taki helikopter kazasında hayatını kaybeden İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri İsmail Güneş için, Sivas Belediyesinin ramazan ayı nedeniyle kurduğu iftar şemsiyesinde Güneş’in ailesi tarafından iftar yemeği verildi.

Kahramanmaraş’ta düşen helikopterden yaralı kurtulduğu halde donarak yaşamını yitiren Güneş’in ailesinin verdiği iftar yemeğine, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, eşi Makbule Ürgüp, İsmail Güneş’in eşi Yasemin Güneş, çocukları Çağan ve Tuluğhan Güneş ile yakınları katıldı.

Belediye Başkanı Ürgüp, yemeğin ardından yaptığı konuşmada, Güneş ile birlikte aynı kazada yaşamını yitiren merhum Muhsin Yazıcıoğlu ile dava arkadaşlarını rahmetle andıklarını belirtti.

Güneş ailesini verdikleri iftar yemeğinde yalnız bırakmak istemediklerini ifade eden Ürgüp, iftar şemsiyesinde yaklaşık bin kişiye iftar şemsiyesinde yemek veren aileye teşekkür etti.

Güneş’in eşi Yasemin Güneş ise iftar yemeğini Güneş’in ablaları Melek, Ayşe ve İbrahim Güneş ile beraber verdiklerini belirtti. Güneş kendilerini yalnız bırakmayan Sivaslılara da teşekkür etti.

İftar şemsiyesine İsmail Güneş’in bir fotoğrafının da yerleştirildiği görüldü.

ETİKETLER
#ismail güneş