Televizyon
30 Ağu 2011 14:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:44

GANİ MÜJDE'DEN PİS 7'Lİ GELİYOR!

Gani Müjde'nin senaryosunu yazdığı "Pis 7'li" dizisi Ekim ayında Show Tv ekranlarında olacak...

Gani Müjde'nin senaryosunu yazdığı ve Ayşegül Aldinç ve Özge Özberk'in rol alacağı "Pis 7'li" dizisi Ekim ayında Show Tv ekranlarında olacak.

Gani Müjde yeni diziyi twitter üzerindeki mesajlarıyla duyurdu ancak rakibi olan dizinin Öyle Bir Geçer Zaman ki  olduğu için duyduğu tedirginliği de yazdı:

- Hem komedi hem dram birlikte yürüyecek. Bir nevi West Side story. Kolejin sert ve sosyetik müdürü Esma Sultan'ı Ayşegül Aldinç,çocukların mahalleden ablası Filiz öğretmeni ise Özge Özberk canlandıracak.

-Kolejin iyi kalpli müdür yardımcısına Dondurmam Kaymak'ın efsane oyuncusu Turan Özdemir can verecek. Asuman Dabak ise Karabiber'in annesi olacak. Öğrenciler arasında da sürprizler var.Tarık Akan'ın oğlu, ilk dizisinde Barış Üregül Küçükbey adlı bir karakteri canlandıracak.

-Küçük Sırlar'ın yakışıklısı Kadir Doğulu Pis 7 linin lideri Bayrampaşalı'yı oynayacak. Türk malı'ndan tanıdığımız Hazal Şenel Salça rolünde. Her oyuncu yıldızlaşacak. Aylardır defalarca yapılan elemeleri atlatarak seçilen oyuncuları yönetmen Haluk Bener titizlikle seçti.

- Pis 7'li Öyle bir geçer zamanki'nin karşısında yayınlanacak.İşimiz çok zor.Süngüleriyle İngilizlere saldıran çarıksız neferler gibiyiz.