Spor
10 Eki 2021 14:29 Son Güncelleme: 10 Eki 2021 14:32

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye asırlık transfer çalımı! Ferdi Kadıoğlu bombası

Ferdi Kadıoğlu'nun menajeri Rob Janssen'in ilk görüşmelerde Fenerbahçe ile anlaşamadığı iddia edildi. Milli aradan sonra bir kez daha masaya oturulacak. Bu arada Galatasaray'dan da bir hamle geldi. Kerem Aktürkoğlu'nun ayrılma ihtimaline karşılık Ferdi Kadıoğlu gündeme alındı.

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun bu sezon sonu bitecek sözleşmesi, oyuncunun yükselişe geçmesiyle saç baş yoldurdu. Genç oyuncu için erken hamle yapmayan Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nda sürpriz yaşayabilir. İngiltere Championship ve Fransa'dan ilgilenen takımlar var. Ocak ayında yapılacak herhangi bir teklif can yakabilir.

KEREM ALMANYA'YA
Kerem Aktürkoğlu'nun devre arasında Alman ekibi Wolfsburg'a transfer olma ihtimali kuvvetli. Galatasaray, 10 milyon euroluk teklifi geri çevirmek istemiyor. Kanatta adeta bir joker haline dönüşen Ferdi, Galatasaray'ın gündemine girdi. Sarı-Kırmızılılar, oyuncu transferinde ezeli rakiplerle olan ilişkide çok net. Kıymetli bir oyuncu boşa çıkıyorsa değerlendirmeye alınır. Başkan Burak Elmas, Ghezzal ve Rosier transferinde, "İstediğimizle görüşürüz" açıklaması yapmıştı. Galatasaray'ın ocak ayında teklif götüreceği öne sürüldü.

COCU VE COMOLLİ TRANSFERİ
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yaptığı genç transferlerle dikkat çekmişti. Koç'un göreve getirdiği ilk hoca Cocu, Ferdi'yi tavsiye etmişti. Bunun üzerine dönemin sportif direktörü Comolli, Ferdi'yi Fenerbahçe'ye kazandırmıştı.