Gündem
04 Ağu 2011 11:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:38

GALATASARAY'DA AZİZ YILDIRIM TARTIŞMASI!

Galatasaray Kulübü, ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'la ilgili etik açıdan önemli bir sınavdan geçiyor.

Galatasaraylı yöneticilere, “Metris’teki Fenerbahçeli ve Beşiktaşlıları ziyaret edecek misiniz?” diye sorduk, çok ilginç yanıtlar aldık. Sarı-kırmızılı bir idareci, “Hassas bir konu, ama Özhan abi olsa bu ziyareti yapardı” dedi.

Galatasaray Kulübü, ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş’la ilgili etik açıdan önemli bir sınavdan geçiyor.
Sarı-kırmızılılar bir taraftan şike ve teşvik primi operasyonunu yakından takip ederken, diğer taraftan da Türkiye Futbol Federasyonu’nun bu hassas konuda vereceği kararın kamuoyunu tatmin etmesini bekliyor.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu ile Beşiktaş yöneticisi Serdal Adalı ile Teknik Direktör Tayfur Havutçu gibi futbol camiasının önemli isimlerini Metris Cezaevi’nde şu ana kadar ziyaret etmeyen sarı-kırmızılılarda camiadan farklı tepkiler yükseliyor.
Görüşlerine başvurduğumuz Galatasaraylı yöneticiler soruyu biraz garipsemiş olsalar da, farklı yaklaşımlar ortaya koydular. Kimi yönetici, “Ne yalan söyleyelim aklımıza bile gelmedi” derken, kimisi ise “Hassas bir konu. Bu kadar iddia, belge ve bilgi ortada dolaşırken, bizim ziyaretimiz farklı noktalara çekilebilirdi. Yine de Özhan abi (Canaydın) olsa bu ziyareti yapardı” diye görüş belirtti.
Sarı-kırmızılı deneyimli bir yönetici, “Başkan Ünal Aysal’ın alacağı bir karar. Ayrıca ziyarete gideceğini de düşünüyorum” derken, başka bir idareci ise konunun yönetim kurulunda hiç konuşulmadığını, bu yüzden nasıl yaklaşacaklarını bilmediklerini aktardı. Sonuç olarak Galatasaray’da 9 Eylül’de başlayacak lig öncesi böyle bir adımın ne tür bir yankı yaratacağı merak ediliyor.

Ordu, Culio için indirim bekliyor

Süper Lig’in yeni ekibi Orduspor, Galatasaray’daki geleceği belirsiz olan Juan Culio’yu renklerine bağlamak istiyor. Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, Arjantinli futbolcu için sarı-kırmızılı yöneticilerle görüşmelere devam ettiklerini açıkladı. Türkmen, “Galatasaray, Culio için istediği 2 milyon euro bonserviste indirim yaparsa transferi bitirmeyi çok istiyoruz. Galatasaray’a talebimizi resmen bildirdik, indirim bekliyoruz” dedi. Başkan Türkmen, Culio’ya 4 yıllık imza attırmak istediklerini sözlerine ekledi.