Spor
03 Mayıs 2023 17:54 Son Güncelleme: 03 Mayıs 2023 17:58

Galatasaray, Fenerbahçe'nin yıldızına göz dikti

Son maçlarda yaşadığı puan kayıplarına rağmen liderliğini sürdüren Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması da yapılmaya başlandı. Sarı-kırmızılı ekip sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Enner Valencia'ya teklif götürecek.

70 puanla Spor Toto Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray, Beşiktaş mağlubiyetinin ardından Başakşehir maçının çalışmalarına başladı.

Sezonu şampiyon tamamlayıp Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için kadrosuna önemli isimleri katmayı düşünen Galatasaray'da çok ama çok sürpriz bir isim gündeme geldi.

 

Bu sezon hem Avrupa'da hem Süper Lig'de attığı gollerle Fenerbahçe'nin hücum yükünü adeta tek başına sırtlayan Enner Valencia'ya, Cimbom sezon sonunda teklif götürecek. Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda erecek olan Enner Valencia, sarı-lacivertli kulüple yaptığı görüşmelerden şu ana kadar bir sonuç alamadı.

Adı sıklıkla Internacional ile anılan Ekvadorlu golcünün sezon sonunda nasıl bir karar vereceği herkes tarafından merakla bekleniyor. Bu sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 31 gol atan Enner Valencia ayrıca 6 golün de pasını verdi.