Güncel
12 Mar 2024 21:57 Son Güncelleme: 12 Mar 2024 22:38

Futboldan men edilen Pogba'ya Rusya'dan komik teklif

Juventus'un yıldızı Paul Pogba, aldığı doping cezası sebebiyle futboldan 4 seneliğine men edilirken yıldız isme Rusya'dan komik bir teklif geldi.

Juventus'un yıldız futbolcusu Paul Pogba, doping kullanımı nedeniyle aldığı 4 yıllık men cezasının ardından Rusya'dan sürpriz bir teklif aldı. Rusya'nın Medya Futbol Ligi takımlarından Broke Boys, Pogba'ya teklif götürdü. Amatör ligde oynama teklifi alan Pogba, bu teklifi kibarca reddetti. Pogba'ya aylık yaklaşık 1.300 euro teklif edildi ve lüks konaklama gibi ek avantajlar sunuldu.

4 YIL FUTBOLDAN MEN EDİLDİ

Pogba, şubat ayının sonunda doping kullanımından dolayı ceza aldı ve futboldan dört yıl men edilmişti. Ritmini kaybetmemek için çalışmalarını sürdüren ve sahalara dönmenin yollarını arayan Pogba'ya beklenmedik bir teklif geldi.

"BİZİ KİBARCA REDDETTİ"

İtalyan basınından Tuttosport'un haberine göre, Pogba'ya Broke Boys teklif götürdü. Söz konusu lig, 2022 yılında, sosyal medya ve oyunculuk dünyasındaki insanlardan oluşan takımlarla kuruldu. Broke Boys Sportif Direktörü Artjom Chatjaturjan, Tuttosport'a yaptığı açıklamada Pogba'nın amatör kümede ünlü bir spor figürü haline gelebileceğini söyledi. Sportif Direktör konuyla ilgili, "Şaka gibi görünebilir ama onu aradık. Bizi kibarca reddetti. Umutsuz bir süreç yaşıyor ve bunu kabullenmek için zamana ihtiyacı var, Pogba dünyanın en iyi futbolcularından biri ve uzun süre oynayamayacak" sözlerini sarf etti.

1.300 EURO MAAŞ TEKLİF ETTİLER

Amatör kulübün Pogba'ya aylık yaklaşık 1.300 euroluk bir teklif yaptığı bildirildi. Ayrıca yıldız futbolcu teklifi kabul etseydi, diğer oyunculara verilmeyen "lüks" konaklama gibi avantajlardan da faydalanabilecekti.