Medya
01 Eyl 2021 12:13 Son Güncelleme: 01 Eyl 2021 13:05

Fuat Kozluklu’nun ‘sakallı’ ekran serüveni bir gün sürdü! Sebebini canlı yayında açıkladı...

TRT Haber ekranlarında Gece Bakışı programının sunucusu Fuat Kozluklu’nun ‘sakallı’ ekran serüveni bir gün sürdü.

TRT Haber ekranlarında izleyici ile buluşan Gece Bakışı’nıN sunuculuğunu üstlenen Fuat Kozluklu’nun tatil dönüşü sakallı olarak başladığı programın dün akşamki bölümünde şaşırtan bir değişiklik yaşandı. Medyaradar’ın haberine göre Kozluklu, bir gün önce sakallı olarak sunduğu programı dün gece sakalsız olarak sundu.

Bu durumu Gece Bakışı’nı kapatırken açıklayan usta isim, “Aile baskısıyla karşı karşıya kaldım” dedi ve “Annem Remziye Hanım, ‘Kızkardeşler sana ‘dede’ diyecekler’ dedi. [Sonra] birader devreye girdi ‘Bırak bu sakal işlerini. Çok yaşlı gösteriyorsun’ dedi. Ben de ailenin baskısıyla karar değiştirdim ve eski hale döndüm” ifadelerini kullandı.

İşte o anlar...

Önceki gece programını kapatırken sakallı haline dair açıklamada bulunan Fuat Kozluklu, “İnsan can parçası isteyince akan sular duruyor. Burak... 11 yaşında... Evlat... Eski resimlere bakarken benim 15-20 yıl boyunca sahada muhabirlik yaptığım dönemde sakallı fotoğraflarımı gördü. ‘Böyle çıksana yayına’ dedi. Kıramadık... Bıraktık... ‘Bak yaşlı gösterir, 45 yaşındaki babayı 60 gösterir’ dedim. ‘Olsun, her haliyle güzel’ dedi. Şaka bir tarafa ne 45’i... 56’yı deviriyoruz” şeklinde konuşmuştu.