Televizyon
12 Nis 2013 10:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:08

FOX TV'DEN YENİ BİR MAGAZİN PROGRAMI!

FOX'un yeni magazin programı Magazin 90'da ünlü isimlerin hiçbir yerde göremeyeceğiniz haber ve görüntüleri ekrana gelecek.

Yapımcılığını Atılgan Poyrazoğlu’nun yaptığı, sunuculuğunu Begüm Yücetan’ın üstlendiği FOX’un yepyeni magazin programı Magazin 90’da bu hafta birbirinden ünlü isimlerin hiçbir yerde göremeyeceğiniz haber ve görüntüleri ekrana gelecek.

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı’nın Panama’daki çok özel yaşantısını ilk kez ve sadece Magazin 90 görüntüledi.

Evinin kapılarını ilk kez ve sadece Magazin 90’a açan Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü voleybol yıldızı Leonel Marshall’ın Salsa dansı hafızalarınızdan silinmeyecek!

Ebru Gündeş’in minik kızı Alara’nın daha önce hiçbir yerde izlemediğiniz çok özel görüntüleri ilk kez Magazin 90’da.

Eşi ve çocuklarıyla Magazin 90’a konuşan başarılı komedyen Yavuz Seçkin’den yılın babası seçilen Cem Yılmaz’a esprili göndermeler...

Güzel oyuncu Meryem Uzerli’ ve erkek arkadaşı Can Ateş’in başbaşa çok özel görüntüleri ve röportajı sadece Magazin 90’da!

Oğlu Rodin’i parka götüren Yılmaz Erdoğan’ın çok özel açıklamaları ve baba -oğulun sempatik diyalogları ilk kez ve sadece Magazin 90’da !

Sevimli köpeği Çiko ile yürüyüşe çıkan güzel oyuncu Merve Boluğur’u Arap hayranları iltifat yağmuruna tuttu!

Cesur ve Güzel dizisinin başrol oyuncusu , dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Winsor Harmon Magazin 90 ekibiyle birlikte yaptığı Metrobüs Seyehati sadece Magazin 90’da.

İkinci kez dünyaevine giren oyuncu Pelin Körmükçü’nün düğününü sadece Magazin 90 görüntüledi.
Magazine yeni bir soluk getiren Magazin 90, 14 Nisan Pazar akşamı 23:00’da FOX’TA Sakın kaçırmayın!