Gündem
04 Ara 2023 16:47 Son Güncelleme: 04 Ara 2023 17:21

Fon vurgununda bomba detay! Muslera'nın görüntüleri ortaya çıktı

Denizbank’ta şube müdürü Seçil Erzan tarafından organize edildiği iddia edilen futboldaki fon vurgununda dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı.

Futbolcuların isminin de karıştığı “Fatih Terim Fonu” olayında yeni görüntüler ortaya çıktı. Fon vurgunu mağdurlarından Galatasaray'ın Uruguaylı kaptanı Muslera'nın banka şubesine girip çıktığı görüntüler yayımlandı.

Banka müdürü Seçil Erzan, Muslera’yı defalarca arayarak, özel yatırımlar ve yüksek kar vaadinde bulundu. Erzan’ın anlattıklarına inanan Muslera parasını kaptırdı.

MÜDÜRÜN ODASINA BOŞ ÇANTA İLE GİRİYOR

TV100'de yer alan görüntülerde Muslera’nın Florya şubesine boş bir çanta ile geldiği ve şube personelleri tarafından karşılanarak şube müdürünün odasına girdiği ve 10 dakika boyunca odada kaldığı görüntüler yer alıyor.

Yine görüntülerde, Muslera daha sonra hesabında bulunan parayı çekmek için bir başka banka temsilcisinin yanına elindeki çanta ile geliyor.

Banka çalışanı önceden hazırladığı paraları tecrübeli file bekçiye veriyor. İşlemi tamamladıktan sonra Muslera bankadan ayrılarak, parayı Seçil Erzan’ın şube müdürü olduğu şubeye göndertiyor.