Spor
07 Mar 2023 19:34 Son Güncelleme: 07 Mar 2023 19:40

Fenerbahçeli futbolcu Ferdi Kadıoğlu'na Alman talip

Almanya Birinci Futbol Ligi ekibi Borussia Dortmund'un Fenerbahçeli futbolcu Ferdi Kadıoğlu ile ilgilendiği iddia edildi.

Alman kulüp Borussia Dortmund'un, Fenerbahçe'nin milli yıldızı Ferdi Kadıoğlu için transfer planlarını hazırladığı ileri sürüldü.

Het Nieuwsblad'da yer alan habere göre; Dortmund, Belçikalı sağ beki Thomas Meunier'i gönderecek. 2024'e kadar sözleşmesi olan ve 2020 yazında bedelsiz gelen 31 yaşındaki Belçikalı oyuncuya ayrılık kararı iletilecek ve bonservis talep edilmeyecek.

İddiaya göre Dortmund, Meunier'den boşalacak sağ bek mevkisi içinse Fenerbahçe'nin kapısını çalacak. Ferdi Kadıoğlu'nu transfer etmek isteyen Dortmund'un, kesenin ağzını açacağı öne sürüldü.

FENERBAHÇE KASAYI DOLDURABİLİR
Haberde, sarı-lacivertli yöneticilerin Ferdi Kadıoğlu için kapıyı 20 milyon Euro'dan açacağı ifade edildi.

Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı Ferdi Kadıoğlu, Avrupa devlerinin dikkatini çekmeye başladı. 2018 yılında NEC Nijmegen'den transfer edilen genç futbolcu geçen sezonun ikinci devresinden bu yana üzerine koyarak gidiyor.

İNGİLİZLER HAYRAN KALMIŞTI
Ferdi Kadıoğlu'na daha önce İtalya'dan Inter ve Napoli takımları da talip olmuş son olarak da Premier Lig ekipleri Newcastle United ile Brighton'un Kayserispor maçına temsilci yolladığı kaydedilmişti. İngiliz temsilcilerin Ferdi Kadıoğlu için son derece olumlu rapor yazdığı iddia edilmişti..

23 yaşında ve 1.74 boyunda olan yıldız futbolcu, milli takım tercihini Türkiye'den yana yaptıktan sonra 7 kez Ay-Yıldızlı formayı giydi. Ferdi Kadıoğlu sağ bek ve sol bek dışında merkez orta sahada da görev yapabiliyor.