Spor
09 Tem 2023 22:35 Son Güncelleme: 09 Tem 2023 22:39

Fenerbahçe'den tartışma çıkaracak adım! 5. yıldız hazırlık maçında

Fenerbahçe, sezonun ilk hazırlık maçında Rusya ekibi Zenit ile karşılaştı. Karşılaşma gol sesi çıkmazken seremonideki 5 yıldız ablemi ise dikkatlerden kaçmadı. Fenerbahçe Türkiye Kupası final maçında da kupayı kaldırırken 5 yıldızlı formayı giymiş ve PFDK'ya sevk edilmiş ve 456 bin lira ceza kesilmişti.

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Rusya'da kampa çıktı. Burada ilk hazılık maçına çıkan Sarı-Laciverli takım rakibine karşı gol bulamadı ve penaltılara gitti. Penaltı atışlarında rakibine 4-3 mağlup oldu.

SEREMONİ VE FORMA DAMGA VURDU!

35 kişinin stadyumdan takip ettiği karşılaşmada, maç öncesi seremonideki Fenerbahçe logosu dikkat çekti. Düzenlenen törende her iki takımın da dev bayrakları açılırken Fenerbahçe'nin 5 yıldızlı logosu dikkat çekti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yeni sezonda 5 yıldızlı formayla sahaya çıkacaklarını açıklamıştı.

PFDK CEZAYI KESTİ!

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Başakşehir'i 2-0 mağlup edip kupaya uzanan Fenerbahçe, seramoniye 5 yıldızlı formayla çıkmıştı. PFDK'ya sevk edilen Sarı-Lacivertli takıma 456 bin lira para cezası kesilmişti.