Spor
04 Ara 2021 11:53 Son Güncelleme: 04 Ara 2021 12:16

Fenerbahçe'den tarihe geçecek transfer! 'Teklifi yüzde 50 artırdık'

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, voleybol tarihinin en büyük transferlerinden biri gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Fenerbahçe, daha önce senelik 1 milyon euro teklif ettiği Paola Egonu'ya bu kez yıllığı 1,5 milyon eurodan 4 senelik sözleşme teklif etti. Söz konusu rakam voleybol tarihinin en büyük sözleşmesi anlamına geliyor.

FENERBAHÇE'DEN PAOLA EGONU'YA REKOR SÖZLEŞME

Yılın transfer bombasını patlatmaya hazırlanan Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, Paola Egonu'ya tarihe geçecek bir teklif yaptı. Geçtiğimiz sezon Paola Egonu'ya yıllık 1 milyon Euro sunan ancak transferi gerçekleştiremeyen Fenerbahçe, yıldız voleybolcuya bu kez seneliği 1,5 milyon euroda 4 yıllık kontrat önerdi. Sarı-Lacivertlilerin Egonu için yaptığı sözleşme teklifinin daha önce eşi benzeri görülmemiş durumda. İddia edilen teklif, voleybol tarihinin en büyük sözleşmesi anlamına geliyor.

YILIN KADIN OYUNCUSU SEÇİLMİŞTİ

Paola Egonu, Imoco Volley forması altında adeta kadın voleyboluna damga vurduğu bir yılı geride bırakıyor. 2021'de Egonu, takımı Imoco Volley ile CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi, İtalya Ligi, İtalya Kupası ve İtalya Süper Kupası zaferleri yaşarken CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi, CEV EuroVolley, İtalya Ligi ve İtalya Kupası'nda en değerli oyuncu olmayı da başardı. Nijerya asıllı İtalyan oyuncu Avrupa Voleybol Konfederasyonu tarafından da yılın kadın oyuncusu seçildi.