Spor
03 Ağu 2022 19:51 Son Güncelleme: 03 Ağu 2022 20:00

Fenerbahçe'den aynı anda hem imza hem ayrılık!

Yeni sezona iyi bir başlangıç için hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe transfer çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Sarı-Lacivertli takım birçok yeni ismi kadrosuna katarken, sosyal medya hesabından hem imza hem de ayrılığı duyurdu.

Yeni sezonda hedefini mutlak şampiyonluk olarak belirleyen Fenerbahçe'de çalışmalar Jorge Jesus liderliğinde hız kesmeden devam ediyor. Şu ana kadar 9 ismi kadrosuna katan Sarı-Lacivertli ekip sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla iç transfer hamlesini de duyurdu.

İMZA VE AYRILIK!

Sarı-Lacivertli ekipten yapılan açıklamada U18 Milli Takımımızın da formasını giyen Emir Ortakaya’nın sözleşmesi 5 yıl uzatıldığı duyurulurken, genç oyuncunun yeni sezonda Göztepe forması giyeceği açıklandı.

İşte Fenerbahçe'den yapılan açıklama:

Fenerbahçe Futbol Akademimizin oyuncularından, U18 Milli Takımımızın da formasını giyen Emir Ortakaya’nın sözleşmesi 5 yıl uzatılmıştır., Yapılan anlaşma ile futbolcumuz 2026-27 sezon sonuna dek renklerimize bağlanmıştır. Yapılan imzada Futbol Akademiden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Özgür Özaktaç da hazır bulunmuştur. Futbolcumuz Emir Ortakaya, gelişimini sürdürmesi için 2022-23 sezonunda kiralık olarak TFF 1. Lig takımlarından Göztepe Spor Kulübü’nün formasını giyecektir.