Gündem
24 Kas 2010 16:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:49

FENERBAHÇE TARAFTARINDAN BOYKOT! HANGİ GAZETECİNİN KELLESİ İSTENİYOR?

Fenerbahçe'nin aykırı taraftar grubu "Genç Fenerbahçeliler" hangi televizyon ve gazeteye boykot başlattı?

Fenerbahçe taraftarının CNN Türk Spor Müdürü ve Milliyet yazarı Barış Kuyucu’ya öfkesi dinmiyor..

Geçtiğimiz Pazartesi akşamı Fenerbahçe- Bucaspor maçında Kuyucu aleyhine küfürlü tezahürat yapan ve pankart açan sarı lacivertliler, Kuyucu görevden alınana kadar CNN Türk ve Milliyet’i boykot kararı aldı..

Fenerbahçe’nin taraftar gruplarından Genç Fenerbahçeliler, internet sitelerinden tüm sarı-lacivertlileri bu boykoto katılmaya davet ettiler..

İşte o metin ve görseller:

Spor Toto Süper Lig’in 12. Haftası’nda deplasmanda oynadığımız ve 2-1 mağlup olduğumuz Gaziantepspor maçının esnasında ve sonrasında bir sosyal medya sitesinde bulunan kişisel hesabından "bu maç satılmadığı için kazanamazlar" yorumuyla "Fenerbahçe’yi maç satın almakla" itham eden, Fransa’dan transfer ettiğimiz Senegal’li futbolcularımız Mamadou Niang ve Issiar Dia’yı ima ederek "Fransız yıldızlara güle güle. Beyaz atalarını da paketlemiştik böyle" yorumuyla "ırkçılık" yapan, kendisini Gaziantepspor taraftarı olarak tanıtan, Milliyet Gazetesi’nin Cadde isimli ekinde yazarlık yapan, Cnn Türk Spor Servisi Yöneticisi Barış Kuyucu’nun kendisini "Mevlana Aşığı" olarak tanıttığı bir platformda ırkçılık içeren sözler sarf ederek ne yazık ki kendisiyle çelişmiştir.

Hz. Mevlana Celaleddin Rumi denince akıllara "gel, gel, ne olursan ol yine gel" sözü gelmektedir. Samimi duygularla "Mevlana Aşığı" olan bir kimse acaba o sözleri sarf edebilir mi? Bu konuda takdiri kamuoyuna bırakıyoruz.

Barış Kuyucu’nun milyonlarca taraftarı olan bir camiayı "maç satın almakla" itham edip, Niang ve Dia üzerinden "ırkçılık" yapmasını ve ardından özür dilemesini samimi bulmuyoruz. Bağlı olduğu kurumları zor durumda bırakan herkes istifa etmelidir ya da görevinden alınmalıdır!

Barış Kuyucu Cnn Türk Televizyonu ve Milliyet Gazetesi yetkilileri tarafından görevinden alınıncaya ya da istifa edinceye kadar "Cnn Türk izlemiyor, izlettirmiyor!", "Milliyet Gazetesi okumuyor, okutturmuyoruz!"