Spor
22 Eki 2022 20:59 Son Güncelleme: 22 Eki 2022 21:07

Fenerbahçe - Başakşehir maçı öncesinde o an: Altay Bayındır ve tribünde açılan pankart...

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe ile Başakşehir karşı karşıya geldi. Sarı - lacivertlilerin kalecisi Altay Bayındır, maç öncesinde ısınma hareketlerine başladığı anda Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nu dolduran taraftarlar tarafından büyük bir destek gördü. Sarı - lacivertli file bekçisi taraftarların desteğine alkışlarla karşılık verirken tribünde açılan pankart dikkat çekti.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Medipol Başakşehir'i konuk etti. Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşma öncesinde sarı - lacivertli taraftarlar, kaleci Altay Bayındır'ı adeta bağrına bastı.

ISINMA HAREKETLERİ İÇİN SAHAYA ÇIKTI

Son dönemde gösterdiği performansla kamuoyunda eleştirilen ve hatta Karagümrük maçında bir kısım taraftarın tepki gösterdiği Altay Bayındır, maç öncesinde ısınma hareketlerini yapmak için yeşil zemine çıktı.

BÜYÜK DESTEK GÖRDÜ

Genç file bekçisi, bu sırada sarı - lacivertli taraftarlardan büyük bir destek gördü. Altay Bayındır, Fenerbahçeli futbolseverlerin desteğine gülerek ve alkışlayarak karşılık verdi.

PANKART AÇILDI

Öte yandan Fenerbahçeli bir taraftar, Altay Bayındır'a destek olmak için tribünde bir pankart açtı. Pankartta "Biz senden razıyız. Son kale yıkılmaz rahatız! Altay Bayındır, arkandayız!" ifadeleri yer aldı.