Magazin
05 Eki 2017 16:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:10

Felis Ödülleri tüm zamanların en yüksek başvurusunu aldı!

7,8 ve 9 Kasım tarihlerinde Zorlu PSM’de sahiplerini bulacak olan Felis Ödülleri’ne başvurular sona erdi.

 Bu yıl 12’nci kez yaratıcılığı ve etkiyi değerlendiren Felis Ödülleri 2017, 3 bin 385 başvuruyla sektörde Türkiye tarihinin en fazla başvuru alan yarışması oldu.

Bu yıl 17 farklı bölümde sektörün en iyi işlerini onurlandıracak Felis Ödülleri’nde bölümler özelinde verilen ödüllere ek olarak büyük ödül heyecanı da yaşanacak.

Tüm sektörün heyecanla takip ettiği, kendini yenilerken rekorlar da kıran Felis Ödülleri’nde öne çıkan diğer rakamlar da şöyle:

Film, Basın, Açıkhava, Radyo ve Entegre Kampanyalar Felis 2017’nin en fazla ilgi toplayan bölümü oldu ve toplamda 980 başvuru aldı.

Son yıllarda olduğu gibi bu yıl da Dijital ve Mobil bölümlerine de ilgi yoğundu. Bu yıl iki bölümde toplamda 554 iş Felis için yarışacak.

Felis’in ilk bölümlerinden Medya bölümü de aldığı 486 başvuruyla yılın en iddialı medya kampanyaları konusunda referans noktası olacağını gösterdi.

PR ve Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik bölümleri toplamda 323 başvuru aldı.

Yeni bölümleriyle birlikte başvuru sayısını da artıran Felis Ödülleri, aynı zamanda 2017’de bir önceki yıla göre başvuru sayısını artıran sektördeki tek yarışma oldu. Sektörün en önemli etkinliklerinden biri olan Felis Ödülleri’nin ödül gecesine katılım için genç iletişimcilere özel fiyat avantajı da sağlanacak.

Konuyla ilgili MediaCat Genel Yayın Yönetmeni Pelin Özkan, “Felis Ödülleri ile pazarlama iletişiminin nabzını tutuyoruz ve sektörün ihtiyaçları doğrultusunda yarışmanın yapısını güncellemeye özen gösteriyoruz. Sektörü şekillendirmede kolektif çalışmanın öneminin farkındayız. Pazarlama iletişiminin en başarılı örneklerini yaratan, künyede her kim varsa; ustasıyla genciyle ilham alabilecekleri bir Felis töreni kurguluyoruz.”dedi.

7,8 ve 9 Kasım’da gerçekleşecek Felis ödül töreninde katılımcıları sürprizler de bekliyor. 19.30-22.00 saatleri arasında yılın en gözde işlerinin ödüllendirileceği Felis Ödülleri’nde canlı performanslar geceyi renklendirirken, DJ performansı eşliğinde yapılacak After Party’de kazanan işleri eğlenceyle bir kez daha kutlama şansı yakalanacak.