Magazin
30 Eki 2023 09:50 Son Güncelleme: 30 Eki 2023 12:37

Feci kazada yaralanmıştı! Vuslat Sabancı'dan haber var: Art arda 3 kez...

Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt, eşi Ali Sabancı ile tekne kazası geçiren Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumuyla ilgili gelişmeleri yazdı

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı ile çocuklarının bulunduğu bot 24 Ağustos günü Yunanistan'da kayalıklara çarpmış feci kaza sonrası Sabancı çifti ağır yaralanmıştı. Tedavisinin ardından taburcu olan Ali Sabancı'nın eşi Vuslat Doğan Sabancı, son olarak eski görünümüne kavuşabilmek için New York'a gitmişti. Günaydın köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Vuslat Doğan Sabancı'nın son sağlık durumunu yazdı. 

Cankurt'un yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Eşi Ali Sabancı ile Yunanistan'da geçirdikleri bot kazasında yüzünden ağır şekilde yaralanan Vuslat Doğan Sabancı'nın, eski görünümüne kavuşabilmek için New York'a gideceğini yazmıştım. Vuslat Hanım, geçen hafta New York'a gitti. Kazadan birkaç ay önce estetik yaptırdığı doktora kendini emanet eden Vuslat Hanım'ın yüzüne, ilk etapta, ardı ardına üç ameliyat yapıldığını öğrendim. Yaralarının iyileşmesinden sonra ve bu ameliyatların sonucuna göre Vuslat Hanım tekrar bıçak altına yatacakmış. Dolayısıyla Vuslat Hanım'ın Türkiye'ye ne zaman döneceği henüz belli değil.

Bu arada, bu zorlu süreçte, Vuslat Hanım'ın yanında annesi Sema Doğan varmış. İlk günden beri kızının başından ayrılmayan Sema Hanım, New York'ta da en büyük destekçisiymiş. Yüzünün görüntüsü yüzünden aynalara küsen Vuslat Doğan Sabancı, umarım bu ameliyatlarla eski sağlığına kavuşur ve İstanbul'a mutlu bir şekilde döner."