Spor
26 Ara 2023 14:34 Son Güncelleme: 26 Ara 2023 20:10

Fatih Terim'in yeni takımı belli oldu! Geri dönüyor...

Son olarak Galatasaray'ı çalıştıran ve 20 Ocak 2022 tarihinde görevinden ayrılan Fatih Terim, bir süredir herhangi bir takım ile anlaşmamıştı. Adı birçok kulüp ile anılmasına rağmen henüz boşta olan deneyimli çalıştırıcı için dikkat çeken bir haber gündeme geldi. Süper Lig'de tam 8 şampiyonluğu bulunan Terim'in yeni takımıyla anlaşmak üzere olduğu öne sürüldü.

Galatasaray ve A Milli Takım'ın efsane teknik direktörü Fatih Terim, bir süredir takım çalıştırmıyordu. Son olarak Stefan Kuntz'un ayrılığıyla birlikte A Milli Takım için anılan deneyimli çalıştırıcının adı, Montella'nın göreve gelmesinin ardından gündemden düşmüştü.

20 Ocak 2022'de Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra herhangi bir kulüple anlaşmayan Fatih Terim'in yeni rotasının Yunanistan olacağı iddia edildi.

Buna göre Fatih Terim, Panathinaikos ile anlaştı. Panathinaikos ile prensip anlaşmasına varan tecrübeli teknik direktörün, sözleşme imzalamak için yarın Atina'ya gitmesi bekleniyor.

Panathinaikos, basketbol takımını da bir Türk'e emanet etmiş ve sezon başında Ergin Ataman'ı başantrenörlük görevine getirmişti.