Gündem
06 Eyl 2013 11:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:38

FATİH TERİM'E SANSÜR SUÇLAMASI!

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim'in basın toplantısında sansür krizi patladı!

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, yarın oynanacak Andorra maçı öncesinde bir basın toplantısı düzenledi.

D Grubu'nda yarın Türkiye ile Andorra arasında yapılacak maç öncesi Terim ve milli futbolcu Nuri Şahin, karşılaşmanın oynanacağı Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda basın toplantısı düzenledi. Terim, Andorra'nın grubun en güçsüz takımı olarak gözüktüğünü ancak her rakibe saygı duyduklarını söyledi.

Bir gazetecinin toplantı öncesinde "Milli takım dışında soru sorulmaması" konusunda uyarıldıklarını ve bunun sansür olduğunu söylemesi üzerine Fatih Terim şu cevabı verdi: "Burası milli takım yarın da maç var. Bunun üzerine yoğunlaşırsak iyi olur. Öbür konuda değil. Sizin de beni anlamanız gerekir. Beni anlarsanız ortam çok rahat olur. Milli maç önüne geçecek soru cevap olursa açıkçası cevap vermem. Doğru da bulmam. Milli takımın önüne geçmesin. Ne benim durumum ne dört yıl. Galatasaray'da o tür sorular sorulsa daha iyi olur. Sadece beni anlamınızı istiyorum yargılamadan önce."