Gündem
23 Eki 2023 21:45 Son Güncelleme: 23 Eki 2023 21:50

Alkışlanacak hareket! YouTube gelirlerinin tamamını bağışladı

YouTube'da 168 bin abonesi bulunan fenomen Fatih Koparan, elde ettiği aylık gelirinin tamamını bağışladı.

Dünyayı gezerek farklı kültürleri kanalında tanıtan Fatih Koparan, her ay olduğu gibi bu ay da YouTube’dan elde ettiği gelirini Darüşşafaka’ya bağışladı.

X hesabından yaptığı 68 bin 500 TL’lik bağışın dekontunu paylaşan Başaran, “Bu ayki youtube gelirimiz yattı. 68.500 lirayı Darüşşafaka'nın depremde zarar görmüş çoçuklar için açtığı "eğitim bizden yuva sizden" kampanyasına yatırdım. Destek için kanalı takip edip videoları izlemeniz yeterli dostlar” ifadelerini kullandı.

Başaran'la ilgili yapılan paylaşım sosyal medyada da gündem oldu.

Yapılan paylaşımlardan bazıları şöyle;

"Polatlar kadar değer görmeyecek ve takip edilmeyecektir. Ayağına taş değmesin reis. şu devirde helalden kazandığı 68.500 ü kimse gözü kapalı bağışlamaz."

"İlgimi çekse de çekmese de bir sekmede açıp oynatıyorum. Sadece ev hayatını çekip zilyoner olan var bu youtube işinden. Çok kıymetli bir iş yapıyor arkadaşlar bir el atalım. Ücretli de değil, bir sekme de siz açın, ilginizi çekerse izleyin, çekmezse yanda oynasın ne olur? Youtube gelirleri darüşşafaka'ya öksüzlerin yetimlerin eğitimine gidiyor."

"Fatih abi hem guzel video cekiyor hem de gelirlerini bagisliyor. Suriye videolari serisinde tanimistim kendisini hala videolerini izlemeye devam ederim. İlginizi cekmeyen videolari bile arkada acin donsun, geliri nasilsa bagislaniyor."

"Takdirimi kazanan güzel ve faydalı bir jest olmuş."

"İlgimi çekmese de ben de bir sekmede kenara açacağım en azından. Destek olunası youtuber."

"Adamin dibi kendisi! severek takip ediyoruz..."