Gündem
20 Nis 2021 16:16 Son Güncelleme: 20 Nis 2021 16:36

Fatih Altaylı'nın korona aşısı ile imtihanı! Takipçileri ile kapıştı!

Gazeteci Fatih Altaylı, Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yüzlerce kişinin aşı yaptırmak için beklediğini ancak “Aşı gelmedi” denerek geri gönderildiğini öne sürdü.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, sosyal medya hesabından Taksim Araştırma Hastanesi’ne Koronavirüs aşısı yaptırmak için yüzlerce kişinin geldiğini yazarak, “Herkes bekliyor. Aşı yapılmıyor. Açıklama yapan da yok” diye tepki gösterdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya, “Elde aşı olmadığı yolunda iddialar var. Yoksa söyleyin corona kapmadan evimize dönelim” diye seslenen Altaylı‘ya çok sayıda tepki mesajları geldi. Gelen, tepki yorumları deneyimli gazeteciyi çok kızdırdı.

Fatih Altaylı paylaşımında şunları kaydetti:

“Taksim araştırma hastanesinde yüzlerce kişi aşı için gelmiş. Herkes bekliyor. Aşı yapılmıyor. Açıklama yapan da yok. Elde aşı olmadığı yolunda iddialar var. Yoksa söyleyin corona kapmadan evimize dönelim.”

 

Altaylı, paylaşımına gelen yoruma; “Oradayım edepsiz. Gel sana misketi göstereyim. Ahlaksız herif” tepkisini gösterdi.

Altaylı aşı ile yaptığı bir diğer paylaşımda ise;

“Bir açıklama yapıldı. Aşı gelmemiş. İsterseniz gelin isterseniz gece şansınızı deneyin olmadı yarın yine gelin dediler. Ama o da garanti değil. İşte size muhteşem sağlık sistemi.” ifadelerini kullandı.

 

Altaylı gelen tepki yorumlarına verdiği cevap yazısında da sözünü esirgemedi…

‘Kader! işte…Yersen’ ruhumuz bir takipçi de HaberTürk programcılarından Veyis Ateş‘in Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya aşı olduktan sonra teşekkür ettiği tweeti etiketlediği görüldü.