Gündem
29 Mar 2014 11:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:03

Fatih Altaylı'nın istifasına gazetecilerin tepkisi ne oldu?

Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı'nın istifası sosyal medyada geniş yankı buldu.

Alo Fatih' skandalıyla tepkileri üzerine çeken Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni bugünkü köşesinde istifa ettiğini açıkladı.

Altaylı'nın istifası sosyal medyada da ses getirdi. Gazetecinin istifasının ardından meslektaşları sosyal medyada şu yorumları yaptı:

Yekta Kopan ‏@yektakopan  Fatih Altaylı'nın istifası doğru mu bilmiyorum henüz. Ama doğruysa seçime iki gün kala böyle bir istifanın gelmesini ilginç buluyorum.

Bülent Mumay ‏@bulentmumay  Habertürk yayın yönetmeliğinden istifa ettiği söylenen Fatih Altaylı'nın yarınki köşe yazısının başlığı: "Bu bir veda yazısı değil”

Koray Peközkay ‏@koraypekozkay  Gayberi, Habertürk'e Yayın Yönetmeni olsun... Günlük bi mizah gastemiz daha olur...

Demet Cengiz ‏@Demetce  Fatih Altaylı TV'de canlı yayında istifa ediyor. Izleyenler buraya bile yazdı. Günün medya kulisi diye haber geçiyorlar. Kulis ne ki? :))

rusen cakir ‏@cakir_rusen  Fatih Altaylı, Habertürk'ün genel yayın yönetmenliğini bıraktı Bu bir veda yazısı değildir

Müjgan Halis ‏@mujganhalis  Fatih Altaylı da Derya Sazak gibi "mağdurum" kitabı yazar mı acaba? Heyecanla bekliyoruz!

T.C Suna Akyıldız ‏@CadiKazaniiii Fatih Altaylı, Titanik Batarken Nişanlısını Gemide Bırakıp Canını Kurtarmak Için Kayıkla Kaçan Adama Benziyor:)

kutlu esendemir ‏@kutLuesendemir  fatih aLtayLı, habertürk yayın yönetmenLiği'inden istifasını doğruladı ve gazetede bundan sonra yazar oLarak devam edeceğini beLirtti.

Rustem Batum ‏@RustemBatum  İstifa ha? Fatih Altaylı'nın üzerine sifonu çekmişler !