Televizyon
30 Haz 2010 10:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:25

FATİH ALTAYLI KONUĞUNA KIZDI PROGRAMI BİTİRDİ!

Teke Tek'te Altaylı Kürt yazara sinirlendi özel harekatçı bombaladı. Altan Tan'ın söylemlerine sinirlenen Fatih Altaylı programı bitirdi.

Habertürk'te Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programına dün akşam Kürt yazar Altan Tan, emekli Özel Harekatçı İbrahim Evin, eski Batman Valisi Salih Şarman ve emekli tuğgeneral Servet Cömert katıldı.

Programı şova çevirdiniz

Emekli komutanlar ile sözlü düelloya tutuşan Altan Tan'ın söylemlerine sinirlenen Fatih Altaylı ''Programı şova çevirdiniz'' sözleri ile programı bitirmek istedi. Ancak bir anda araya giren Özel Harekatçı İbrahim Evin Tan ile hararetli bir tartışmaya tutuştu.

Kürt yazar ile özel harekatçı arasında PKK tartışması

İbrahim Evin öyle bir sinirlendi ki Altan Tan'a fena yüklendi. 800 milyar doların terör için heba olduğunu belirten Evin Tan'a ''Bu paralar oraya gitmeseydi Kürt halkı için ne düşünürdünüz'' sorusunu yöneltti. Tan ''Hastane, okul v.s olurdu'' dedi. Ancak bunların bırakılmadığını ifade edince Altaylı'da araya girerek Tan'a ateş püskürdü. Tan ile Evin arasında uzun soluklu bir PKK tartışması yaşandı. Hatta ara sıra hakaretlere varan ithamlar kullanıldı.

Özel harekatçı İbrahim Evin ''Hala bu kafalarla Kürt halkını savunuyorsunuz. Güneydoğu halkını çok mu seviyorsunuz'' sözleri ile Tan'a ateş püskürdü. Kürt yazar Altan Tan ''Devam edin o zaman savaşmaya. Osman Pamukoğlu'nu da alın yanınıza'' sözleri ile ikili arasındaki polemik iyice alevlendi. Bunun üzerine sesini yükselten Evin'e Tan ''Tamam tamam bağır çağır rahatla rahatla rahatla biraz'' sözleri ile özel harekatçıyı çileden çıkardı.

Programı bitirdi

İkilinin tartışmasının uzayıp gitmesinden rahatsız olan Fatih Altaylı seyircilerden özür dileyerek programı bitirdi.