Medya
01 Tem 2010 08:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:25

"FARKINDA MISINIZ İÇİMİZ DEMET DIŞIMIZ AKALIN!"

Farkında mısınız bilmem? İçimiz Demet Akalın, dışımız Önder Bekensir oldu...

Farkında mısınız bilmem? İçimiz Demet Akalın, dışımız Önder Bekensir oldu... Her gün bir şekilde yer alıyorlar medyada... Akalın-Bekensir çifti ne yapıyor da bunu başarıyor bilmiyorum. Onlarsız bir gün, onlarsız bir gece geçmiyor çünkü... Gündüz gazetelerde, gece ise ekrandalar... Akalın öylesine yoğun ki, trafiği karıştırması için iyi iş planlaması yapıyor ve şöyle bir günlük tutuyor olmalı:

Pazar: Yarın haftanın ilk günü. Böyle bir günde ekrana gelecek programdan (Show TV’deki Demet Akalın ve Önder Bekensir ile Evcilik Hayatı, Evcilik Oyunu) önce hem yurdum insanını haftaya enerjik bir şekilde hazırlamak, hem de daha çok reyting için neler yapılacağının görüşüleceği acil bir toplantı düzenlemeli.

Pazartesi: Show TV’den program için 300 bin dolar aldığımızı yazmışlar, yalan. Daha parayı almadık. Ünlü bir avukat tutulup, bu haberleri yazanlara “yüklüce” tazminat davası açılacak.

Salı: Öfff... Yine konser var bu akşam hem de Özcan Deniz’in vurulduğu Çeşme’de...

Çarşamba: Konserde Özcan gibi bana kurşun sıkmadılar, ama para mı da tam olarak vermediler. Paranın tamamını alması için Önder, “Kocadan menajer olursa olacağı bu. 40 bin liraya anlaştığımız halde adamlar bize 10 bin lira verip, 30 bin liranın üstüne yattı. Hadi kocacığım hallet bu işi” diye adamların üstüne salınacak.

Perşembe: Benim yüzümden kocişin başı belaya girdi. Karıncayı bile incitmeyen kocama iftira attılar, ‘darp ve tehdit’ suçlaması yüzünden yurt dışına çıkış yasağı koydurdular. Ben şimdi kiminle gideceğim yurtdışına?

Cuma: Kabus gibi bir haftaydı... Aksilikler peş peşe geldi. Allahtan son mesai günü. Ne sıkıcı bir haftaydı. Bugün Cuma, haftanın en hayırlı günü. Bari bugün bir sevap yapıp, alacağım hayır duayla bu sıkıntılardan kurtulayım. Halkalı’da teröristlerin koyduğu uzaktan kumandalı bombayla 17 yaşında vefat eden Buse Sarıyağ’ın ailesine maddi destek sağlayayım. Buse’nin 6 yaşındaki kardeşi Sude’nin okuduğu sürece eğitim masraflarını karşılayayım.

Cumartesi: Atın beni denizlere, yalan dünya size kalsın!

Akalın’ın bir hafta içinde medyaya yansıyan haberlerine gönderme yaparak hazırladığım hayali günlüğü nasıl buldunuz?

Ali Eyüboğlu / Milliyet