Gündem
08 Mar 2011 14:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:06

EZEL'İN MÜZİĞİNİ MİKSLEYEN RADYOCU ALKIŞ TOPLADI! VİDEO

Radyo dünyasının genç yeteneklerinden Erdem Rençberler'in Ezel'in müziğine yaptığı miks ise son zamanların en çok beğenilen müzikleri arasında yer alıyor.

Genç radyocu Ezel’in müziğine öyle bir miks yaptı ki dinliyenler bol bol alkış gönderiyor. İzleyicilerin sadece filmle değil müziğine de hayran kaldığı Ezel dizisi ortalığı kasıp kavuruyor. Ezel’in film müziği ise pek çok kişi tarafından hayranlıkla dinleniyor ve telefonlara açılış zili olarak aktarılıyor.

 İzmir’de Radyo 35’in genel yayın yönetmenliğini yaparak Türkiye’nin en çok dinlenen yerel kanalları arasına sokan Erdem Rençberler, başarılı işlerinin ardından İstanbul’a transfer oldu. Pal FM, Number One Fm ve Radyo Klas’taki yüksek performansı dilden dile dolayan gneç radyocu Radyo Tatlıses’e transfer oldu. Saran radyoları prodüksiyon sorumlusu olarak görevine devam eden Erdem Rençberler’in Ezel’in dizi müziğine yaptığı keyifli miks radyo ve internet dünyasında keyifli takip ediliyor.

Dizinin başrol oyuncularının da yeni miksi hayli beğendiği hatta “Dayı” Tuncel Kurtiz’in cep telefonuna bu miksi yüklediği belirtiliyor.

MEDYARADAR/ÖZEL