Gündem
23 Şub 2012 10:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:22

EUROVİSON 2012 ŞARKIMIZA ÜNLÜLER NE YORUM YAPTI?

Ülkemizi bu yıl Eurovision'da temsil edecek olan Can Bonomo'nun şarkısın kim beğendi kimler beğenmedi? VİDEO

Ülkemizi bu yıl Eurovision’da temsil edecek olan Can Bonomo yarışmaya katılacağı parçayı seslendirdi.

İŞTE EUROVISION ŞARKIMIZ-VİDEO

İşte ünlülerden tepkiler:

Soner Arıca : Can Bonomo, yolun açık olsun.. Bol şans

Demet Akalın : dereceye girersek ben harbi zevksizim:)))

Hilal Cebeci : ingilizce bilmediğim için anlayamıyorum şarkıda ne diyo ballarımm ?herşeye rağmen eurovizyon temsilcimize başarılar diliyorum, ama bana yalvarsalarda artık gitmem çok kırgınım:( motivasyonlarını bozmayalım ballarım, işallh ülkemizi en iyi şekilde temsil eder dönerler:) HAYIRRRRRRR SAMİMİ DİİLİM BU SÖZLERİMLEEE

Yeşim Salkım : Eleştirmek yerine desteklemek neden bu kadar zor bir gorev verilmiş can da bunu yerine getiriyor budur yani alkışlayın olsun bitsin

Cem Ceminay : Can Bono daha klasik yapamayacak kadar yeni anlamadim yani iyi mi kotu mu? Sarki iyi ama kareografi eksik cok bir tek basina kalmis arkadaki orkestra yetersiz yanina dansci kizlar gerek!Basarilar:))

Metin Arolat : izmir kokan şarkılar güzeldir :) herkes Can Bonomo kimdir? ünlü biri gitmeli diyodu.bence süper bir şarkı yapmış.çok keyifli,çok pozitif :)

Zeynep Dizdar : Şarkı güzel çocuk sempatik ve enerjisi çok iyi bir aksilik olmazsa Can Bonomo dereceye girer... Hadi hayırlısı...

Yavuz Seçkin : Eurovizyon şarkısımızı stüdyoda seyreden yaşlı bir teyze;"" ne diyo buuuu "dercesine bakıyodu..:)

Ece Gürsel : Bonomonun sarkisi cok eglenceli iyi hos ama ilk dinledigimde intro ve bazi melodiler bana"Beetlejuice" filminin soundtrack’ini hatirlatti :)

Bengü : Buradan takip edemiyorum ya çok beğenen var ya da hiç beğenmeyen?? Ama ne olursa olsun Can a ve ekibine destek olma vaktidir!!

Zeynep Mansur : Eurovision sarkisini ben hicc begenmedim??

Semiha Yankı : YOLUN ACİK SANS İN BOL OLSUNNNN CANNNN BONOMOOOOOO

Mesut Yar : Heyttt; Can Bonomo dedik, bildiğin Gogol Bordello çıktı! Arkadaş gönlümüz Can kardeşimizle ama "Gogol Bordello’nun hangi şarkısı?" diyen arkadaşa, "bizzat kendisi" diyorum. Olur mu?

Oray Eğin : Bu şarkı birinci olursa ben bile ’Kesin Mossad’ diyeceğim.İngilizce herhangi bir şey yazmanın bir mimarisi var ve bu Türkçeden çok farklı. Bari Can Bonomo’nun şarkısı Türkçe olsaydı, kurtarırdı.