Gündem
08 Ara 2023 23:21 Son Güncelleme: 09 Ara 2023 00:12

Esra Erol'da kardeşlerini arayan kadının hikayesi yürek dağladı! Ailem parayla satmış

Esra Erol'da programı her bölümüyle büyük ilgi çekiyor. Her hafta farklı konuların işlendiği programda birkaç gündür Neslihan Hanım'ın hikayesi işleniyor. Daha bebekken evlatlık verildiğini ve aslında kardeşlerinin olduğunu öğrenen Neslihan Hanım'ın hayat hikayesi herkesi gözyaşlarına boğdu.

Esra Erol'un sunduğu ve ATV'nin Müge Anlı ile birlikte en çok izlenen yapımlarından olan Esra Erol'da programı yeni bir dram ile gündeme geldi. Oldukça duygusal anların yaşandığı bölümde, programa katılan kadının hayat hikayesi izleyenleri duygulandırdı.

KARDEŞİNİ BULMAYA GELDİ, KENDİ HAYATI DA DRAM ÇIKTI

Kayıpların bulunduğu, küslerin barıştığı program olan Esra Erol'da, dünyanın dört bir yanından büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor.

Programa bu hafta katılan Neslihan Hanım ise hayat hikayesiyle herkesi oldukça üzdü. Bebekken evlatlık alınan ve bunu 6 ay önce öğrenen genç kadın, aynı zamanda kardeşlerinin olduğunu da öğrendi.

'AİLEM KARDEŞLERİMİ PARAYLA SATMIŞ'

Programa Samsun'dan gelen Neslihan Alçın kayıp kardeşi Ertuğrul'u bulmak için uzun süredir uğraş verdiğini söyledi. Ertuğrul'un 1993 veya 1994 doğumlu olduğunu belirten Alçın, diğer kardeşleriyle kavuştuğunu ancak Ertuğrul'u bulmak istediğini ifade etti.