Magazin
08 Mar 2013 20:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:04

ESRA EROL NASIL 25 KİLO VERDİĞİNİ AÇIKLADI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde başarılı sunucu Esra Erol sevenleriyle bir araya geldi. Erol, 25 kiloyu nasıl verdiğini ve kick boks yaparak formda kaldığını açıkladı.

Olivium Outlet Center’in etkinlik alanını hıncahınç dolduran Esra Erol hayranları, sevdikleri sunucuya ilgilerini gösterirken Erol son kitabı Sessiz Kadınlar’ı imzaladı. Elde edilen gelir ise Esra Erol’un kurduğu ’Umut Evi’ projesine bağışlanacak.
 
KADINLARA UYGULANAN ŞİDDETİN DAHA ÇOK GÜNDEME GELMESİNİ İSTİYORUM
 
Son yıllarda ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Türkiye’de yaşanan kadına şiddet konusunun gündeme gelmiş olmasından mutluluk duyduğunu söyleyen Esra Erol, Türkiye’de yaşanan ve sıkça duyup üzüldüğümüz kadına şiddete dikkat çekilmesinden son derece mutluyum. Farkındalık yaratmak için, sivil toplum kuruluşlarının, dernek ve vakıfların kadına şiddet konusuna daha çok değinmesini istiyorum" dedi.
 
KİCK BOKS YAPIYORUM
 
Esra Erol’un verdiği kilolar da dikkat çekiyordu. Doğum kilolarını tamamen verdiğini söyleyen Esra Erol, hamilelik süresinde 80 kilo olduğunu artık eski kilosu olan 55 kiloya düştüğünü de belirtti. Sadece rejimle kilo verildiğine inanmadığını da söyleyen Erol, kadın hayranlarıyla güzellik sırlarını paylaştı ve şunları söyledi: Haftada 2 kez 2 saat spor yaparak fazla kilolarımdan kurtuldum. 2 ay önce de kick boks’a başladım. Daha koydum mu oturturum diyeceğim zamanlar gelmedi ama, hocam tekmelerimden son derece memnun dedi.