Magazin
21 Ara 2016 09:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:17

Eski sunucudan firari Hakan Uzan'a boşanma davası!

Hakan Uzan ile evlendikten sonra ekranlara veda eden eski sunucu Özlem Uzan, ani bir kararla Türkiye'ye dönmüştü...

Türkiye Özlem Kızılkaya'yı ilk olarak magazin programı sunucusu olarak tanıdı...

Şöhrete kavuştuktan sonra Hakan Uzan ile evlendi ve ekranlara veda etti Özlem Kızılkaya...

İmar Bankası yolsuzluğu soruşturması başlayınca, eşi Hakan Uzan ile birlikte yurtdışına kaçan Özlem Kızılkaya Uzan, 13 yıl boyunca firari olarak yaşadı...

Hakkında kırmızı bülten olmasına rağmen geçen ay ani bir kararla Türkiye'ye dönen Özlem Uzan, savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı...

Özlem Uzan'ın Türkiye'ye ani dönüşünün nedeni ortaya çıktı: Özlem Uzan ile Hakan Uzan boşanıyor...

Sabah yazarı Bülent Cankurt'un haberine göre, yaklaşık bir aydır İstanbul Ulus'ta kiralık bir dairede yaşayan Özlem Uzan, avukatı aracılığıyla firari eşi Hakan Uzan'dan boşanmak için mahkemeye başvurdu.

EŞİYLE CENAZEDE TANIŞMIŞTI

Magazin programı sunucusu olarak şöhrete kavuşan Özlem Kızılkaya'nın hayatı, bir cenaze töreninde Hakan Uzan ile tanışınca değişmişti.

Hakan Uzan'ın yıldırım teklifiyle evlenerek Uzan soyadını almıştı. Mayıs 2002'de nikah defterine atılan imzayla başlayan peri masalı, senesine kabusa dönmüştü. Özlem Uzan, Ekim 2003'te oğulları Ata Kemal Muhammet ile birlikte Türkiye'yi terk etmişti.

13 yıl sonra dönerek eşinin Paris'te olduğunu söyleyen ve özel nedenlerden dolayı şimdiye kadar kaçtığını belirten Özlem Uzan'ın boşanmak istemesi beni çok şaşırttı doğrusu. Eşiyle 13 yıl kaçak hayatına dayanan biri, ne oldu da 'Artık yeter' dedi, anlayamadım!

Adabank'ın zarara uğratıldığı gerekçesiyle kırmızı bültenle aranan ve bu yüzden 13 yıldır kaçan Özlem Uzan; polise verdiği ifadede boşanmak istediği eşi Hakan Uzan'ın, ağabeyi Cem Uzan gibi Paris'te yaşadığını söyledi.