Gündem
12 Haz 2023 18:57 Son Güncelleme: 13 Haz 2023 00:02

Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci kaza geçirdi!

Muğla'da eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin kullandığı kamyonet, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda devrilerek şarampole yuvarlandı. Kazayı arkadaşıyla birlikte hafif atlatan Zeybekci'den ilk açıklama geldi. Zeybekci, "Gayet iyiyiz, merak etmeyin. Merak edip de arayan bütün dostlara teşekkür ediyorum." dedi.

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Üyesi ve eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Muğla'nın Ulu ilçesinde trafik kazası geçirdi. Muğla'dan Denizli yönüne doğru seyir halinde olan Zeybekci'nin kullandığı 20 AGZ 623 plakalı kamyonet, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı.

ZEYBEKCİ'NİN DURUMU İYİ

Pick-up tipi kamyonet, şarampole devrildi. Araçtan fırlayan Zeybekci ve arkadaşı yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kamyonetten kendi imkanlarıyla çıkan Zeybekci ve arkadaşı İbrahim Ünlü, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Zeybekci ve arkadaşının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

ZEYBEKCİ'DEN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Kazanın ardından Zeybekci'den ilk açıklama geldi. Zeybekci şunları söyledi: "Değerli dostlar. Elhamdülillah, Allah'a şükürler olsun. Bir kaza geçirdik. Gayet iyiyiz merak etmeyin. Merak edip de arayan bütün dostlara teşekkür ediyorum. Özellikle yakından gelmeye çalışan dostlara da, hiç gerek yok. Allah sizlerden razı olsun. Rabbim sizleri korusun. Allah'a emanet olun."

Olay yerinden görüntüler: