Gündem
17 Nis 2024 10:51 Son Güncelleme: 17 Nis 2024 10:54

Eski başkan mühürlemişti! İnşaatta gece mesaisi…

Üsküdar’da bir kafe, kaçak inşaat nedeniyle seçimlere bir hafta kala mühürlendi. Belediyenin parti değiştirmesini fırsata çeviren kafe sahipleri mührü sökerek geceleri inşaatı gece yapmaya başladılar.

Üsküdar Belediye eski Başkanı Hilmi Türkmen, vatandaşlardan gelen ihbar neticesinde imarsız olan Kaf Kafe’nin inşaatını seçimlere bir hafta kala mühürledi.

31 Mart seçimlerini CHP’nin kazanması üzerine harekete geçen kafe sahipleri Türkmen'in taktığı mührü söktü. Gündüz hiçbir faaliyetin olmadığı inşaat gece ise son sürat devam ediyor.

 

SESTEN UYUYAMIYORUZ!

MedyaRadar’a ihbarda bulunan semt sakini, gece çalışılan inşaatla ilgili olarak, ‘İnşaatı seçimlerden önce  şikayet etmiştik. Hilmi Türkmen seçimlere bir hafta kala mühürledi. Bir hafta inşaat faaliyetleri durdu. Mühürlüydü zaten. 1 Nisan’dan sonra mühür söküldü. Yeni gelen Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın bu inşaattan henüz haberi yok. Gece çalışıyorlar. Sesten uyuyamıyoruz.  Kaçak inşaat yaptıkları yetmiyormuş gibi bir de mühür sökerek suç işliyorlar’ diye konuştu.

ETİKETLER
#üsküdar #kafe