Medya
15 Şub 2013 12:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:01

ERTUĞRUL ÖZKÖK, SEDA AKGÜL'Ü NASIL HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI?

Ertuğrul Özkök'ün yazısını "gazeteden istifa" olarak algılayan Seda Akgül gerçeği öğrenince çok kızdı.

Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök'ün dün gazetenin 1. sayfasından duyurduğu 'Bu bir istifa dilekçesidir' başlıklı yazısı Star TV spikeri Seda Akgül'ü hayal kırıklığına uğrattı. Özkök'ün 'istifa' ettiğini canlı yayında duyuran Akgül, yazının bambaşka bir içerikte olduğunu görünce tepkisini sert bir şekilde dile getirdi.

JİDEN ALT YAZI OLARAK DUYURMASINI İSTEDİ
Gazeteci Ertuğrul Özkök'ün 'Kürt sorununda çözümün önünü açmak için' Türklükten istifa ettiğini duyurduğu köşe yazısı Star TV'de sabah programı yapan Seda Akgül'ü sinirlendirdi. Ertuğrul Özkök'ün Hürriyet Gazetesi'nden istifa ettiğini sanan Seda Akgül, heyecanlı bir şekilde köşe yazısını okumaya başladı. Rejiye seslenerek Ertuğrul Özkök'ün istifasını alt yazıdan duyurmasını isteyen Akgül, büyük hayal kırıklığına uğradı. Köşe yazısındaki 'istifa'nın başka bir şekilde verilmesine bir hayli sinirlenen Seda Akgül, Ertuğrul Özkök'e tepki göstermekten de geri durmadı.

"ÖZKÖK AMACINA ULAŞTI"
"Burada Ertuğrul Özkök 'istifa ediyorum' diyerek, Türklükten ediyor, gazetecilikten mi ediyor, gazetesinden mi ediyor, kendi kendinden mi ediyor, şuurundan mı ediyor? Bu kadar okudum ben anlamadım. Siz anladıysanız helal olsun diyorum size. Ama hani bizlere bunu okutmak veya sizlere 'Aaaa Ertuğrul Özkök istifa etmiş' dedirtmekse amaç başardı. Ama insanlar bu sektörde kovulmadan istifa etmez kolay kolay".