Gündem
09 Tem 2020 10:12 Son Güncelleme: 09 Tem 2020 10:30

Erken konuştu fena rezil oldu! Fenerli eski yöneticinin iftira balonu patladı

Fenerbahçe’nin eski yönetici ve başkan adaylarından Hulusi Belgü’nün ‘çamur at izi kalsın’ taktiği bu kez elinde patladı.

Fenerbahçe’nin eski yöneticilerinden Hulusi Belgü, sosyal medyada bu kez fena linç edildi.

Belgü, Trabzonspor’un Antalyaspor’la oynadığı maç esnasında, bordo-mavili ekibe çalınan penaltılar için şike göndermesi yaparak, “Belli ki Trabzon’a verilen söz var” ifadelerini kullandı.

Ancak Trabzonspor iki penaltı atışından iki gol bulmasına karşın maçı ancak 2-2’lik beraberlikle noktalayabildi ve şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı.

‘ASIL SİZ KİME HİZMET EDİYORSUNUZ?’

Twitter kulanıcıları ise Belgü’yü maçın erken dakikalarında attığı bu tweet yüzünden deyim yerindeyse yerden yere vurdu.

Belgü’nün Türkiye Futbol Federasyonu’nu ve Trabzon’u hedef göstererek, birilerine yamanma çabası içine girdiğini söyleyen taraftarlar, “Hulusi Bey böyle erken mesajlar atınca mahcup oluyorsunuz. Yalan ve iftiralarınız için özür dileyecek misiniz?, Belli ki Trabzonspor’a verilen bir söz yok. İftiralarınızla kimin gözüne girmeye çalışıyorsunuz, kime hizmet ediyorsunuz?” gibi tweetler attı.

Trabzonspor’a verilen penaltının gerçekliğini anlatmak için an be an görselleri de paylaşan Trabzonspor taraftarları ayrıca Hulusi Belgü’ye şike işlerinin Türkiye’deki en önemli aktörlerinden birinin kendisi olduğu yönünde göndermeler yaptı.

İşte o tweetler: