Medya
11 Haz 2012 10:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:45

ERKEKLERİN KÜFRETME DAMARI ŞAHLANDI! MEHVEŞ EVİN'İN AMK TEPKİSİ SÜRÜYOR!

Milliyet yazarı Mehveş Evin, Sözcü gazetesinin yeni spor gazetesi AMK için yazdığı yazıya tepkileri köşesine taşıdı.

Sözcü’nün çıkardığı yeni spor gazetesi AMK’nın argoda ağır bir küfürün kısaltması olmasına sert tepki gösteren Evin, "Zorlama olması bir yana, çok aşağılık bir isim." yazmış ve hayli sert bir ifade ile tamamlamıştı yazısını: "Bu durumda “AMK Sözcü” denirse kimse alınmasın".

ÇOK AÇIK, MERT VE KORKUSUZ

Evin, bugün ise köşesine o yazıdan sonra gelen tepkileri taşıdı:
Çok açık, mert ve korkusuz! başlıklı yazısında maddeler halinde şöyle yazdı:
* Cumartesi, yeni spor gazetesi "AMK " hakkında yazınca, çok sayıda tebrik ve destek mesajı geldi. Ancak gelen maillerin yüzde 20 kadarı, şikayetime anlam veremeyip eleştiriyordu.

ERKEKLERİN KÜFRETME DAMARI ŞAHLANDI

* Sözkonusu olan "spor basını" olunca, erkeklerin kendilerinde istedikler gibi küfretme damarı da şahlandı tabii. Az da olsa küfrü pardon, açık, mert ve korkusuz’u!- aynen iade edenler oldu. Bazıları da tepkiyi "Sözcü" özelinde aldı.

* Asıl ilgimi çeken, itiraz eden erkeklerin küfrederken "o" sözcüğü kullansa bile "kadının cinsel organı"nı kast etmediğini savunmasıydı. Duyduk duymadık demeyin, memeyi cinsel organ sananlar var!

PEKİ BAŞINA ANNELERİNİ KOYUNCA NEDEN SİNİRLENİYORLAR


* Hanımlar, içiniz rahat olsun. Erkeklerimiz "o küfürü" kullanırken cinsel organı düşünmeden, öylesine ediyorlarmış. İlginç, o zaman küfrün başına annelerini koyunca neden bu kadar sinirleniyor, ciddiye alıyorlar?