Gündem
03 Haz 2013 09:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:12

ERDOĞAN'IN KONUŞMASI AYŞE ARMAN'I ÇOK KIZDIRDI!

Başbakan Erdoğan Haberturk ve Show Tv ortak yayınında gazeteci Altaylı'nın sorularını yanıtladı ekran başında olan Ayşe Arman sert tweetler attı.

Başbakan Erdoğan canlı yayında  Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtladı.. Başbakan açıklamaları sırasında Twitter'ın gündemine oturdu..

Başbakan'a tepki gösterenler arasında Hürriyet yazarı Ayşe Arman da vardı.. Arman Erdoğan'ın sözlerinin ardından şunları yazdı:

"Oooo nooo twiter denen bir bela var dedi... Cagımızın bas belası dedi... Bunu Basbakan soyledi... Yazıklar olsuuuun 21 bucuk milyon oy almişiz bir partiyiz diyor... 'Biz yaptık oldu...' yani! Kabul edeceksin!!! Mecbursun. Capulcusun, teroristsin... 'Icki yasagı demesek de... Duzenlemesi desek...' Yemezler, yemiyoruuuzzz!!!! Boylesine baskıcı bir yonetim ve Basbakan alkolden zararli...... İcki iciyorsa alkoliktir diyoooor. Bu nası bir sey!!!! Ayy simdi de ahlak tartisiliyor. Ölmek istiyorum! Bankta oturursn ama edepli ol. Demek istiyor ki öpüşme koklaşma. Allahm aklımza mukayyt olIki erkegin de vucut dili fevkalade rahatsizdi, yuzlerl, mimikleri...  Utanc verici bir sey, insanin ustune siner... Sinmisti...Halbuki... Bi ozur.. Halki icin bi uzuntu, bi sefkat ifadesi her seyi yumusatablirdi. Ama anlasilan bunu geri adim atmak gibi goruyor. Yazik"