Gündem
25 Nis 2023 21:48 Son Güncelleme: 25 Nis 2023 21:58

Erdoğan'dan Türkiye'nin kanayan yarası hakkında paylaşım! "Tersine çevirmeye devam edeceğiz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya üzerinden 2018 yılında hayata geçirilen Eve Dönüş Projeleri hakkında dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Erdoğan paylaşımına, "Yabancı ülkelerde faaliyet gösteren 6 bin bilim insanımızı milletimize, memleketimize geri kazandırdık" notunu düştü.

14 Mayıs seçim hazırlıkları için çalışmalarına aralıksız devam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medyadan paylaşımlarına devam ediyor. Son olarak beyin göçünün tersine çevrilmesine vurgu yapılan bir video paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımına, "Türkiye, artık gidenlerin geldiği bir ülke." notunu düştü.

"BEYİN GÖÇÜNÜ TERSİNE ÇEVİRECEĞİZ"

Bir akademisyenin yurt dışından Türkiye'ye dönüşünün konu edildiği video sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımında, "2018'de hayata geçirdiğimiz Eve Dönüş Projeleri kapsamında yabancı ülkelerde faaliyet gösteren 6 bin bilim insanımızı milletimize, memleketimize geri kazandırdık. Beyin göçünü tersine çevirmeye devam edeceğiz. Çünkü Türkiye, artık gidenlerin geldiği bir ülke. #TürkiyeYüzyılı" ifadelerine yer verdi.