Gündem
01 Haz 2015 10:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:36

Erdoğan'dan altın klozet resti: Kılıçdaroğlu bulsun istifa ederim!

Cumhurbaşkanı Erdoğan TRT 1 ekranlarında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu, Cumhurbaşkanlığı Sarayı iddialarıyla ilgili konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile ilgili iddiaların kanıtlanması durumunda Cumhurbaşkanlığını bırakacağını ifade ederek şöyle konuştu: "Çok açık net söylüyorum ilk defa söylüyorum. Eğer ana muhalefetin başındaki zat dürüstse namuslu ise hemen ben bu akşam gelen sekreterime talimat vereceğim Cumhurbaşkanlığı külliyesinde buraları dolaşsın herhangi bir lavaboda bir yerde altın kaplama bir klozet bir şey bulamazsa ben diyorum ki kendisi görevinden istifa etmeye var mı? Eğer bulursa ben Cumhurbaşkanlığı görevimi bırakırım" dedi..

Dün akşam TRT 1'de canlı yayında konuşan Erdoğan'ın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik şu sözleri sarfetti.

BENİM DÖNEMİMDE BARDAK FİLAN ALINMADI

Bardaklar, vesaire... Benim dönemimde bardak,  çanak, şu, bu falan filan böyle bir alım olmamıştır. Bunlar hep eski dönemdendir.  İfade edilen rakamlarla da alınmış bir bardak yoktur. Onları da arkadaşlarım  çıkarttı. Benim dönemimde alınmadı ama geçmiş dönemde alınanlarda da bu fiyatta,  bu tür şeyler var mı? Bununla ilgili de her tür oradaki alımlarla ilgili  arkadaşlarım bilgiyi verirler. Dönemimde böyle bir alım asla yapılmamıştır, hepsi  geçmiş dönemden kalan malzemelerdir. Bu malzemelerle bizim Beştepe Külliyesi  yürümektedir ama bir defa az önce söylediğim ifade çok önemli, çünkü bir iftira,  edebe, adaba yakışmaz, onunla da bağdaşmaz. Ben 'hodri meydan' diyorum. Hadi  buyurun, çık gel, Beştepe Külliyesi'ni dolaş, gez, bak. Ben bulduğu takdirde  Cumhurbaşkanlığını bırakacağım, bu kadar iddialı konuşuyorum. Kendisi bulamadığı  takdirde CHP'nin başından ayrılacak mı? Bu kadar açık