Gündem
28 Şub 2011 19:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:05

ERBAKAN'IN ÖLÜMÜ NEDENİYLE HANGİ KOMEDİ DİZİSİ YAYINLANMIYOR? (MEDYARADAR/ÖZEL)

Yayıncı kuruluş ile yapımcı firma anlaştı, Erbakan'ın ölümü nedeniyle komedi dizisinin yayınlanmamasına karar verdi!

Kanal 7 ekranlarında her pazartesi akşamı ekrana “N’aber Bacanak” isimli sitkom eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın ölümü üzerine bu akşam yayına girmiyor. Yapımcı firma Macera film tarafından yapılan açıklamada, “İslami kesimin lideri Necmettin Hocanın ölümü üzerine türü komedi olan dizimizi kanalla ortak aldığımız karar doğrultusunda yayınlamama kararı aldık” denildi.
 
Yapımcılığını Macera Filmin, Yönetmenliğini Yekta Özbilen’in Genel Koordinatörlüğünü Ramazan Kalıntaş’ın yaptığı Kanal 7 ekranlarında her pazartesi akşamı yayınlanan “N’aber Bacanak” isimli sitkom eski başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın ölümü üzerine bu akşam yayına girmiyor.
Başrollerini ünlü türkücü İsmail Türüt ve Cumhur Seval’in paylaştığı türü koedi olan sitkom Necmettin Erbakan’ın ölümü üzerine bu akşam yayınlanmayacak. Yapımcı Macera Film tarafından yapılan açıklamada, “Yayıncı kuruluş olan Kanal 7 ile ortak karar alarak eski başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın ölümü üzerine dizimizi bu akşam yayınlamama kararı aldık” denildi.

MEDYARADAR/ÖZEL