Televizyon
15 Ara 2011 21:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:08

EN KOMİK SALDIRI! DEVE TV EKİBİNE SALDIRDI!

Şanlıurfa'da, yerel bir televizyon ekibi tarihi Harran İlçesi'nde, yerli turistler ile ropörtaj yaparken devenin saldırısına uğradı

Muhabirin konuklarıyla konuştuğu sırada grubun yanına yaklaşan deve önce bir kişiyi okşadı, ardından saldırmaya kalktı. Devenin saldırmasıyla muhabir ve ilçeyi dolaşmaya gelenler etrafa kaçışırken, yaşananlar saniye saniye kameralar tarafından kaydedildi.

Şanlıurfa'da yayın yapan Kanal Urfa Tv muhabirleri, dün kentin tarihi mekanları ile ön plana çıkan ve her yıl binlerce turistin ziyaret ettiği Harran İlçesi'ne gitti. Tarihi mekanları görüntüleyen Tv ekibi daha sonra ilçeyi ziyaret eden yerli turistler ile röportaj yapmaya başladı. Ancak röportaj sırasında muhabir Ekrem Demirbilek ve yanındaki 2 yerli turistin yanına bir deve yaklaştı. İlk olarak kafasıyla yerli turisti okşayan deve, beklediği ilgiyi bulamayınca saldırmaya başladı. Neye uğradığını şaşıran televizyon çalışanları ve konukları devenin hedefi olmamak için etrafa kaçıştı. Devenin saldırısına uğrayanlar, röportajın yapıldığı alandaki araçlarına binerek kurtulurken, yaşananlar televizyon kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Öfkeli deve daha sonra bölgeye gelen sahibi tarafından sakinleştirilerek alandan uzaklaştırıldı.