Televizyon
02 Kas 2012 12:56 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:19

EN İYİ KARPUZU TUTAN YABANCI GELİN KİM OLACAK? (MEDYARADAR- ÖZEL)

Kanal 7'de yayınlanan "Yabancı Yarim" eğlenceli yarışmalarıyla Pazar akşamlarına renk katıyor..

Kanal 7’nin keyifli yarışma programı Yabancı Yarim’de eğlenceli yarışmalarıyla Pazar akşamlarına renk katmaya devam ediyor. Eşlerinin yüzüne en çok mandalı takmaya çalışan, onlara sakal tıraşı yapan, dev maymunun ağzına limon atmaya çalışan gelinlerin azmi bu hafta yine izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatacak.
 
Başarılı oyuncu Dost Elver’in sunumuyla ekrana gelen Yabancı Yarim’de bu hafta damatlar yine mandal mağduru oluyorlar. Birçok mandal yüzüne takılan damatlar bir de üstüne eşleri tarafından sakal tıraşı ediliyor. Karpuzları havada yakalamaya çalışan gelinler eşlerine çubuk makarnayı büyük bir sabırla kısıtlı bir zamanda yedirmeye çalışıyor. Eşlerinin elleri kelepçeyle bağlanan damatların buz kalıbını kırarak anahtara ulaşmaya çalışması, gelinlerin çuvallara en fazla topu doldurmak için kırasıya mücadelesi Yabancı Yarim’de…
 
“Yabancı Yarim” yabancı gelinlerin yeni memleketlerini ne kadar anladıklarını ve Türkiye’ye dair neler öğrendiklerini eğlenceli yoldan anlatıyor. Dost Elver’in sunduğu programda bilgi, eğlence, adrenalin ve sonunda da krallara yakışır bir tatil var.
 
Yapımcılığını Çağrı Gedikoğlu, Genel Koordinatörlüğünü Mete Aktuğ’un üstlendiği programın, sunuculuğunu ise başarılı oyuncu Dost Elver yapıyor.
 
Yabancı bir kadınla evli olan beyler, eşleriyle birlikte bu eğlenceli yarışmaya katılmak için www.yabanciyarim.com sitesindeki başvuru formunu doldurabilirler.

MEDYARADAR- ÖZEL