Gündem
18 Şub 2012 12:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:21

EN İYİ 10 ALIŞVERİŞ SİTESİ SEÇİLDİ!

En iyi 10 alışveriş sitesi arasına Türkiye'den hangi site girdi?

Türkiye’de online alışverişin lideri olan hepsiburada.com Top 10 listesine 5. sıradan girdi.

Hepsiburada.com’un CNBC-e Business jürisi tarafından dünyanın en iyi alışveriş siteleri arasında gösterilmesinde ‘’yurtdışında da marka bilinirliği sağlamış olması, müşteri sayısı ve her gün artan ürün çeşitliliği’’gibi unsurlar etkili oldu.

Listenin ilk sırasında dünyada ilk kurulan, en büyük alışveriş sitesi olan Amazon.com yer aldı. CNBC-e Business, dünyanın en iyi e-alışveriş siteleri olarak ayrıca sırasıyla Zappos.com, eBay.com, Dealextreme.com, hepsiburada.com, steam.com, Kangurum.com, bhphotovideo.com ve Strawberry.com’dan oluşan bir devler ligi sıralaması yaptı.

CNBC-e Business jürisinde Ece Vahapoğlu (yazar -sunucu), Engin Gedik (Turkcell Dijital İletişim Müdürü), Levent Ertem (Euro RSGC Türkiye CEO), Mehtap Ferah (KNT İletişim Direktörü), Noyan Ayan (Webrazzi Yayın Yönetmeni), Rahşan Tan (İdemama.com Kurucusu), Serdar Kuzuloğlu (Gazeteci), Şükrü Andaç (Milliyet), Taci Şeker (Taji Gentlemen’s Clothier) ve Yurtsan Atakan (Gazeteci) gibi reklam, medya, iletişim ve e-ticaret sektörlerinden profesyoneller yer aldı.