Gündem
19 Haz 2012 09:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:48

EMRE USLU'DAN SERT TEPKİ; ''HER AÇIKLAMASINDAN SONRA ŞEHİT HABERLERİ GELİYOR''

Dağlıca'ya düzenlenen hain saldırı Taraf Gazetesi yazarı Emre Uslu'yu adeta çileden çıkardı.

Hain saldırı Taraf Gazetesi yazarı Emre Uslu’yu adeta çileden çıkardı. "Ben demiştim. 9 Haziran’da yazmıştım" diyen Uslu, Beşir Atalay için adeta öfke patlaması yaşadı.

"KAYITLARA GEÇİN 2 HAFTA SONRA OLACAK"

9 Haziran’da attığı tweette Emre Uslu şunları yazmıştı: "BATALAY’ın umut dağıtan her açıklamasından sonra 2 hafta içince PKK büyük saldırı yapmış KAYITLARA geçin 2 hafta bekleyin"

İşte bu tweetin üzerinden 2 hafta geçti ve bugün Dağlıca’da terör saldırsı yaşandı. 21 Ekim 2007 günü yine Irak topraklarından sızan PKK’lıları 7 koldan saldırısı üzerine çıkan çatışmalarda 12 asker şehit olmuş, 16 asker yaralanmıştı. 8 asker de teröristlerce kaçırılmıştı. Çatışmalarda 32 terörist ölü ele geçirilmişti.

Bugünse aynı karakola yine baskın düzenlendi. Irak topraklarından sızan teröristler saat 05.00 sıralarında üç noktadan ağır silahlarla saldırdı. Teröristlere askerler anında karşılık verdi. Teröristlerin açtığı ilk ateşle 7 asker şehit oldu, 15 asker yaralandı.

"ARTIK DEFOLUP GİTMEK İSTİYORUM"

Bu gelişme sonrası adeta öfke patlaması yaşayan Emre Uslu Twitter adresinde şu tweetleri atarak yaşanan olaya ve Beşir Atalay’a tepkisini dile getirdi: