Gündem
01 Oca 2024 21:30 Son Güncelleme: 01 Oca 2024 21:43

Emre Belözoğlu sessizliğini bozdu! Seçil Erzan'la ilgili gerçeği açıkladı

Denizbank eski şube müdürü Seçil Erzan tarafından yüksek karlı fon vaadiyle dolandırılan isimlerden Emre Belözoğlu, Seçil Erzan'la ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Türkiye'de gündemi uzun bir süre meşgul eden "gizli fon dolandırıcılığı" davasının müştekilerinden Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, yatırım yapmadan önce Seçil Erzan'ı tanımadığını ve dolandırıldığını anlayınca mahkemeye gittiğini söyledi.

Futbol Plus YouTube kanalına konuşan Emre Belözoğlu, Seçil Erzan ile ilgili açıklamalarda bulundu.

'SEÇİL ERZAN İLE BİR KEZ YÜZ YÜZE GÖRÜŞTÜM'

Belözoğlu, "Bir bankacılık işlemi olduğunu ve yatırım yaptığımı düşündüm. Bunun dışında olduğunu anlayınca mahkemeye gittik. Elimize geçen kağıtların, dekontların karşılığının bankada olmadığını öğrendiğimiz anda şikayetimizi yaptık. Bize vadedilen tarih gelmemişti bile. Banka müdürü ve yardımcısının imzalarının olduğu belgeler var. Hukuksal süreçler ilerliyor. Seçil Erzan'la bir kez yüz yüze görüştüm. Yatırım yapmadan tanımıyordum. Toplamda 1 aylık süreç var" dedi.

'BANKAYA POLİSLERİ, MÜFETTİŞLERİ BEN ÇAĞIRDIM'
Emre Belözoğlu daha önce Halk TV'den Seyhan Avşar'a verdiği bir röportajda ise "Seçil Erzan’ın tezgahında Fatih Terim’in rolü olmadığını mı düşünüyorsunuz?" sorusuna şu cevabı vermişti:

"Ben Fatih Terim’in bu işin içinde bilerek kalmayacağını düşünüyorum. Fatih Terim’in benim gibi bunun bir fon olduğunu düşünerek bu işe girdiğini düşünüyorum. Onun dışında benim de diğerlerinin de nizama aykırı bir durumu varsa mahkemede bunun hesabını verelim. Ben bu kadınla bir kere görüştüm. Kadın bana ikinci imzayı attı. Aynı bankaya gidip ‘bu imzanın gerçekliği var mı?’ diye sorgulattım. Şimdi herkes ‘Seçil Erzan dosyasını ben patlattım’ diyor ya. Olayı ben patlattım. Ben gittim bankaya. Polisleri, müfettişleri ben çağırdım. Olayı ben çıkardım ortaya."