Gündem
15 Kas 2023 14:22 Son Güncelleme: 15 Kas 2023 14:50

Emine Erdoğan’dan Gazze için barış çağrısı! ‘Bu vahşeti durdurmak için neyi bekliyorsunuz?..’

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İstanbul'da "Filistin İçin Tek Yürek" konulu zirvede lider eşleriyle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İstanbul'da pek çok ülkeden devlet ve hükümet başkanlarının eşleri ile özel temsilcilerin katıldığı "Filistin İçin Tek Yürek" temalı zirveye ev sahipliği yapıyor.

Emine Erdoğan'ın himayesinde, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'nde yapılan toplantıya, Katar, Malezya ve Özbekistan'ın da aralarında olduğu dünyanın pek çok ülkesinden devlet ve hükümet başkanlarının eşleri ile özel temsilcileri katılıyor.

EMİNE ERDOĞAN'DAN AÇIKLAMALAR

Emine Erdoğan'ın toplantıda yaptığı açıklamalar şöyle:

Tarihin vicdanı hiçbir dönemde zalimin yanında olmamıştır. Yakın geçmişte Yahudileri yok etmek isteyen aynı zalimlikle anılacaksınız. Hiçbir ideoloji masumların canından değerli değildir. Yerin üstü bir cehenneme yeri altı bir çocuk metropolüne çevrildi. Böyle bir yıkımın üzerinde kim kendini güvende hissedebilir.

HANGİ ÖLÜM EŞİĞİNİ BEKLİYORSUNUZ?

Bugün bu zulmü gerçekleştirenler bilsinler ki isimleri firavunun yanında anılacaktır. Zalimlikle aynı yerde anılacaksınız. Bu vahşeti durdurmak için hangi ölüm eşiğini bekliyorsunuz?